• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    20
E gjithe bota vecanerisht tifozet e Brazilit kane pritshmeri te madhe ndaj skuadres. E duan si ne kohe te Pele, Garincha, Zico, Socrates, Ronaldo, ronaldinho, kaka dhe neymar. Por s’ndodh gjithmone. Edhe ju ate doni, ta shihni Brazilin ne kategori te dyte. Haters!! Lol

Une me Brazilin isha mrom, por mbas 10 minutave loje kalova me Marrokun 🤣

Ndeshja e pare e Boterorit qe kam pare sivjet ishte ajo e Brazilit dje. I marrshin te keqen Apollonise se dhe ata luajne me mire se keta pinxhot e Brazilit. Skandal!!! 🤨

Brazili ka nje trajner te mir dhe di te menaxhoje situaten sipas eksperiences… rezultati esht i kenaqshem duke dit qe dhe Maroku ka lojtar kalibri .

Pash Lojen mbreme Katar vs Zvicër. I mungonte shume organizimi Zviceres. Kurse , golin që e dha Katar. Festoje sikur fitoje kupen.

Brazil vs Maroko, me pelqeu loja qe beri Maroko. Me nje fjale i tregoje vendin Brazil.

Brazili ka nje trajner te mir dhe di te menaxhoje situaten sipas eksperiences… rezultati esht i kenaqshem duke dit qe dhe Maroku ka lojtar kalibri .
Une jam tifoze me Hollanden, jo me Brazilin por im ate eshte tifoz i tyre dhe kur edhe ai vajti ja keputi gjumit ne mes te ndeshjes, e kuptova qe kalibri i lojes linte shume per te deshiruar. 🙄

Une jam tifoze me Hollanden, jo me Brazilin por im ate eshte tifoz i tyre dhe kur edhe ai vajti ja keputi gjumit ne mes te ndeshjes, e kuptova qe kalibri i lojes linte shume per te deshiruar. 🙄
Ka pas te drejte. Dhe mu me del shpirti mbas Hollandes … por 15 min e pashe dhe e lash … nuk ta jipte ate emocion qe te saldon para tv dhe harron ku je nderkohe qe shikon cdo levizje lojtari e ne ate momente te duket vetja me profesor se Sachi i Milanit te dikurshem 🙄

Back