shoku_tanku
scroll like dopamina
Hiq dorë nga bixhozi se nuk ia ka parë njeri hajrin.Më dogjën bastet halet e Anglisë.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Hiq dorë nga bixhozi se nuk ia ka parë njeri hajrin.Më dogjën bastet halet e Anglisë.
Pak për adrenalinë. Nuk e teproj jo.Hiq dorë nga bixhozi se nuk ia ka parë njeri hajrin.
I kishte bërë magji një magjistar ganez. Harry Kane me portë bosh e nxorri jashtë. Hajde mos beso po deshe.Hiq dorë nga bixhozi se nuk ia ka parë njeri hajrin.
Përsh z. Pjer, nuk eshte ide e keqe, personalisht nuk e kam menduar, se nuk jam ndonjë fans i madh i futbollit, sidomos tani qe nuk luan as Italia. Por @Mandi nuk e di nese ka gjetur ndonjë shtesë te gatshme.a ka noi kompjuterist @Mandi @Poshnjari te na sjelli tabelen aktuale te kampionatit,
E pashë. Vetëm me gjermanët nuk bëjnë fajde magjitë.I kishte bërë magji një magjistar ganez. Harry Kane me portë bosh e nxorri jashtë. Hajde mos beso po deshe.![]()
Ketu i ke te gjitha ndeshjet qe jane zhvilluar. Jo tabele por te ndara ne grupe.a ka noi kompjuterist @Mandi @Poshnjari te na sjelli tabelen aktuale te kampionatit,
Pas rrethit te dyte te ndeshjeve,munde te shihen disa gjera.
Bindshem ekipi me i kompletuar ne organike eshte Franca.Praktikisht i kane dy ekipe te barabarta per nga kualiteti.5 zavendesimet qe i bejne,fare nuk ndikojne ne intenzitetin e ndeshjes,loja nuk bie.
As nje repart nuk calon,fizikisht dominant ndaj te gjitheve...me tre yje ne super forme Mbappe,Olise,Dembele dhe futbollist tjere kulmor ( ndoshta vetem portieri calon pak ) ,duken te pamposhtur.
Favoriti kryesor per ta fituar KB - Franca
1. Franca 40%
2. Spanja 25 %
3. Argjentina 15 %
4. Anglia 12 %
5. Brazili 8 %
Dark horse
Maroko
Holanda
Po. Anglezeve u kishin bere magji.E pashë. Vetëm me gjermanët nuk bëjnë fajde magjitë.