Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    40
Prap e ke hor darin mer?..:p

P.s

Ne kaubojs land pi e han tgjith

Botërori/ Bakshishet, ‘hall’ më vete në SHBA, tifozët dalin kundër: Këtu duan bakshish edhe kur blen ujë

09:34, 28/06/2026
ZMADHO TEKSTIN
+
Aa
-
Çështja e bakshisheve në SHBA është shndërruar në një hall për tifozët. Shumë prej tyre kanë folur për rrjetin BBC duke shfaqur pakënaqësinë e tyre për faktin se janë të detyruar të lënë bakshishe në baret dhe restorantet amerikane.

Të intervistuar nga televizioni britanik, disa tifozë deklaruan se janë të frustruar nga ideja që duhet të shtojnë edhe 20% si bakshish në faturën që edhe pa të është e kushtueshme.

‘Këtu të kërkojnë bakshish për gjithçka-tha një tifoze e intervistuar-edhe kur blen një shishe me ujë’.

Disa turistë australianë shtuan: ‘Pjesa më e madhe e australianëve janë kundër kësaj praktike. Pronarëve të restoranteve iu themi vetëm një gjë; paguani më mirë punonjësit tuaj. Duhet të jetë ndërmarrja dhe jo klienti, ai që duhet të garantojë një shpërblim të përshtatshëm për personalin e saj’.
Une NUK e di se si eshte puna e bakshishit te AXHA.
Te isha UNE aqe...buke me vete dhe ne STADIUM.

Bakshish ju jepsha...KURACIN=TIM.

E di cfar thote komentatori gjermon....
Tschjah....futbollisti(kriminel me siguri-shenimi IM)kepucen duhej ta kishte nje numer me te vogel.

Ironi e = GJALLE.

Masanej....varet nga VARRI si e kqyr.(kendi qe na JEPET me i llaf)

• Like
Reactions: par
Pas ndeshjeve te fundit,ndryshon vendosja e ekipeve.

Brazil kalon ne anen e djathte ku per ne finale duhet te ndeshet me Anglinë dhe Argjentinën,nese nuk eliminohet nga ndonje kombetare me e vogel.

Argjentines I eshte hapur rruga per ne gjysemfinale.

Ana e majte ,ferr... Gjermania,Spanja,Fran-
ca,Holanda,Portugalija,Belgjika,Maroko,Kroacia.

Gjysemfinalet e mundshme : Argjentine - Brazil,Argjentine - Angli
Ne kete ane vetem Zvicrra dhe Japonija munde te befasojnë dike.

Ana tjeter ...????

Argjentina të gjitha ndeshjet e lehta. E ka rregullu mirë Infantino rrugën për Argjentinën. Nuk shifet mo futboll vari rakun

Argjentines i eshte hapur ULICA,per ne gjysfinale.

Kur lexo kshu gjonash ka....KumanoVICet ne fruta-zarzavate.

JEBOTE...do thoshin SHKINAT :p

Irani zyrtarisht është jashtë Kupës së Botës!

Austria dhe Algjeria 3-3
Irani u eliminua vullnetarisht nga Kupa e Botës, u mashtrua, u grabit dhe akoma më shumë jashtë fushës. Kjo Kupë Bote është një turp!

Arkitekti i kësaj rrëmuje është Infantino!

Futbolli nuk ka ekzistuar tani e njëzet vjet, që kur biznesi mori përsipër sportin.

Do ta shikojmë me shkëputje vetëm nga pasioni, por tashmë e dimë se është gjithçka një mafie, nga kampionatet deri te Kupa e Botës!

Irani zyrtarisht është jashtë Kupës së Botës!

Austria dhe Algjeria 3-3
Irani u eliminua vullnetarisht nga Kupa e Botës, u mashtrua, u grabit dhe akoma më shumë jashtë fushës. Kjo Kupë Bote është një turp!

Arkitekti i kësaj rrëmuje është Infantino!

Futbolli nuk ka ekzistuar tani e njëzet vjet, që kur biznesi mori përsipër sportin.

Do ta shikojmë me shkëputje vetëm nga pasioni, por tashmë e dimë se është gjithçka një mafie, nga kampionatet deri te Kupa e Botës!
Infantino një bythqir. Ça pret? Ka marë fund çdo gjë është bërë estradë.

FIFA nuk ka asnje mundesi te ja pastroj rrugën Argjentines ne kete rast deri ne gjysemfinale.
Faza knockaut eshte e dhene me pare,dhe te bien kundershtar sipas renditjes ngà tabelat tjera.

Nje rezultat I papritur,befasi te dergon krejt ne anen e kundert te shortit.

Kush ja ka fajin Kroacise sime qe e munde Ganen dhe perfundon ne grupin e Portugalise dhe Spanjës.Kete e kane ditur,po te luanin baraz do te kalonin ne anen tjeter ,do hynin te Kolumbija,Egjipti,Australia.

Back