Te gjitha jane te përzier me Afrike brendaFiton Afrika ket boteror, ashtu franca
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te gjitha jane te përzier me Afrike brendaFiton Afrika ket boteror, ashtu franca
Po sa franca se besoj 10 lojtare me prejardhje tjeter jo franceze afrikane haitian e dreqi me te birinTe gjitha jane te përzier me Afrike brenda![]()
Mbase duket pak e ekzagjeruar, por para ca ditesh isha ne France, dhe gjeja qe me beri pershtypje aty, ishin njerezit...Fiton Afrika ket boteror, ashtu franca
Agenda 30 zhvillim i qendrueshem praMbase duket pak e ekzagjeruar, por para ca ditesh isha ne France, dhe gjeja qe me beri pershtypje aty, ishin njerezit...
Mund te them me plot bindje qe kudo vajta (e shetita goxha) 90% e tyre ishin te zi ose arab, femra te mbuluara deri te mjekra etj etj. Sinqerisht kam ngel i shokuar. Nje pisllik i papare, nje ulje civilizimi ne -0!!
Ndjeva shume keqardhje per ate vend e popullin autokton qe i perpiu e zeza!!
Dhe pse tema e gabuar te postojme keto shkrime, ja vlen te lexohen ndonjeher edhe keto, e te jemi me kembe ne toke, e ketu ka te drejte Perandori, plani Kaliergi nuk ke reshtur se zbatuari as edhe nje sekond!!Agenda 30 zhvillim i qendrueshem pra
Mua me vjen keq per shqiperine se po popullohet nga indiane dhe nepalezeDhe pse tema e gabuar te postojme keto shkrime, ja vlen te lexohen ndonjeher edhe keto, e te jemi me kembe ne toke, e ketu ka te drejte Perandori, plani Kaliergi nuk ke reshtur se zbatuari as edhe nje sekond!!
Dhe ketu ka te drejte Perandori @Petrit Kola mbase ka nje dekade qe shqipetari origjinal eshte zhdukur, por kjo meriton teme me vete.Mua me vjen keq per shqiperine se po popullohet nga indiane dhe nepaleze![]()