Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    41
Fiks, se di pse spo e perjetojme si vite me par. Une mbaj mend qe kam qar, jam stresu jam zen kur humbte Gjermania me par. Sot e ksaj dite se harroj humbjen kunder Italise ne 2006
NUK ka pasur IA,ne ato vremena.

NUK ka pasur IA,ne ato vremena.
Na e kan shpif dhe me kto çipat te topi, se di pse, por dyshoj tek dallaveret qe bejne (seshte cudi qe komandojne dhe topin per shpejtesi)

Plus pastaj lan nam me kte denimin qe akoma lan jasht Rusine, qe Rusia i nderoi ne 2018 si kampionati me perfekt dhe paqesor qe eshte organizuar noi her.

NUK boshe selfie,aPO ta vreshe neshjen me telefon inteligjent.
Ose ose ku dikush nga lagja qe kishte tv nga
Ato te medhajat , e nxirrte jasht dhe shikonim
Gjith lagja .
Faktikisht ateher nuk kishte hyr lloto ! Ajo e mori ne qaf futbollin

Na e kan shpif dhe me kto çipat te topi, se di pse, por dyshoj tek dallaveret qe bejne (seshte cudi qe komandojne dhe topin per shpejtesi)

Plus pastaj lan nam me kte denimin qe akoma lan jasht Rusine, qe Rusia i nderoi ne 2018 si kampionati me perfekt dhe paqesor qe eshte organizuar noi her.
E more vesht ca plani kishin bo me nxjerr iranin nga boterori ? Kishin ron dakord skuadrat me dal barazim si e si te eliminonin iranin . Dhe sa e saaaa historira te tjera mund te kete .

Ose ose ku dikush nga lagja qe kishte tv nga
Ato te medhajat , e nxirrte jasht dhe shikonim
Gjith lagja .
Faktikisht ateher nuk kishte hyr lloto ! Ajo e mori ne qaf futbollin
Une tani do boj i selfie.
Zere se jom ne stadium.

Nuk do ta shof pjesen e dyte.

NOTEN.

E more vesht ca plani kishin bo me nxjerr iranin nga boterori ? Kishin ron dakord skuadrat me dal barazim si e si te eliminonin iranin . Dhe sa e saaaa historira te tjera mund te kete .
EBEN.

Poshte mullahet.

ENDE.

E turpshme, ka ndodh dhe vite me par marveshje te ngjashme. Interes reciprok i kombetareve.

Kto duhet ti bojkotosh qe mos tkene audience e ti bien financat. Eshte ber futbolli si keçi, spektakel dhe teater, ne fund dihet fitusi.

E turpshme, ka ndodh dhe vite me par marveshje te ngjashme. Interes reciprok i kombetareve.

Kto duhet ti bojkotosh qe mos tkene audience e ti bien financat. Eshte ber futbolli si keçi, spektakel dhe teater, ne fund dihet fitusi.
prandaj ska
Emocion pra , kthehemi tek
Fjala qe tham qepare , imagjino, un tifoz i Brazilit skam pa i ndeshje deri tani te tyre… se e di qe kjo ndeshje sot do dali 2/1 me
Fotoren e brazilit … jan skema qe perdoren per
Lloto etj etj

Sot e meritoj po me Norvegjinë ndryshon puna...kockë e fortë Norvegjia.

Norvegjia mire eshte, por nuk besoj t'a mundë Brazilin, gjithsesi Norvegjia si fillim duhet te kaloje Bregun e Fildishte qe aktualisht eshte ekip me i mire se Senegali qe mundi Norvegjia.

• Like
Reactions: 3d1
Back