murik
peace and love
Të ishte Shqipëria në botëror do shkonte deri në çerekfinale. Me Uzunin dhe Laçin. 
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !zotrote me ke je qe gezohesh kaq shume ?6 votuesit e Gjermanisë edhe 6 te Holandës, dolen bllof![]()
Une jam me Italinë..kaluam fazën e hidhërimit, tani jemi ne fazën e Gëzimitzotrote me ke je qe gezohesh kaq shume ?![]()
po une di qe gjithe tifozet e Italise ju bashkuan Gjermanise kte boteror ?Une jam me Italinë..kaluam fazën e hidhërimit, tani jemi ne fazën e Gëzimit![]()
Gjermaninë e kemi armik,ca po thua?po une di qe gjithe tifozet e Italise ju bashkuan Gjermanise kte boteror ?![]()
duket qe Tradhtari @Petrit Kola ta paska injektu shiringen me help , cka ti po e reflekton dita dites krejt gjakftoht.Gjermaninë e kemi armik,ca po thua?![]()
NUK ndryshoj mendim...Bregu i fildishte-Norvegji SADE 1. 3.55
NUK ndryshoj mendim...
FAZITI....gjermont duan VETEN e TYRE dhe...ASNJI=TJETER.
@=LOQET.
SHENOJENI.
NUK ndryshoj mendim...
FAZITI....gjermont duan VETEN e TYRE dhe...ASNJI=TJETER.
@=LOQET.
SHENOJENI.