Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    41
Cfàre rikthim I Belgjikës,u rikthyen nga te vdekurit.
Gjate gjithe ndeshjes Senegali ishte ekip me I mire,por Belgjikës I mjaftuan pese min.ne fund qe te rikthehet...treguan karakter.
Per nga dramaticiteti,ndeshja me e bukur deri tani ne KB.

Ndeshja tjeter,SHBA ekip shume me I mire se Bosnja.
Kjo Bosnja ekip tipik me mentalitet ballkanik...futbollistet krejt me nerva,pa tru.

1 / 8

SHBA - Belgjika
Mexico - Angli
France - Paraguaj
Maroko - Kanada
Brazil - Norvegji

Edhe goli Kane,si gol i lene mu duk mua.
Mirdita.
Kur do veni men ju albanezet me MENTALITET=KORRUPSIONI.
Si duket ja u ka FUTUR ne gllava, ai PISANJOSI i Surrelit.
Sipas jerrmanit....
HURRIKANE eshte..SIGURACIONI i jetes per VESHAT.
EDHE shtoi...NUK ja hudhi syte portes, sepse e di(AI) ku ajo ndodhet.

SULMUS qe te FIK kullen me i LLAF.

PS...KANE BO cdo VIT...MBI=40 GOLA.

FAZITI....paska bo sherr tek i teme...JUDA e forumit me...LYREN saudite ka Tirona.

PUQEN.

SOT jom per noi FILM.

ENDE.

Mirdita.
Kur do veni men ju albanezet me MENTALITET=KORRUPSIONI.
Si duket ja u ka FUTUR ne gllava, ai PISANJOSI i Surrelit.
Sipas jerrmanit....
HURRIKANE eshte..SIGURACIONI i jetes per VESHAT.
EDHE shtoi...NUK ja hudhi syte portes, sepse e di(AI) ku ajo ndodhet.

SULMUS qe te FIK kullen me i LLAF.

PS...KANE BO cdo VIT...MBI=40 GOLA.

FAZITI....paska bo sherr tek i teme...JUDA e forumit me...LYREN saudite ka Tirona.

PUQEN.

SOT jom per noi FILM.

ENDE.

Ça të thash për Belgun, e mban mend?

Deri tani sa mbaj mend une kampionatin boteror qe e ndjek nga 1986, kete vit arbitrat jan skandal fare. Nuk kam pare nivel kaq te ulet ndo nje here me pare ne boteror.

Me mire ta marri argjentina serisht qe ka pak talent si messi qe mbase dhe eshte dhe i fundit per futboll klasik te talentve qe dhuron spektakel, se ekipet e dhjera kudo qofte te amerikes latine evropes dhe kudo tjeter.
Futbolli me i dobet, komercjal, dhe politikan qe kam pa ndonje here. Ktheni futbollin e 70 80 dhe 90 mbrapsh se eshte kthyer ne nje pacavure moderne.

Last edited:
Me mire ta marri argjentina serisht qe ka pak talent si messi qe mbase dhe eshte dhe i fundit per futboll klasik te talentve qe dhuron spektakel, se ekipet e dhjera kudo qofte te amerikes latine evropes dhe kudo tjeter.
Futbolli me i dobet, komercjal, dhe politikan qe kam pa ndonje here. Ktheni futbollin e 70 80 dhe 90 mbrapsh se eshte kthyer ne nje pacavure moderne.
Mua po me thua?
Ti mendon se e kam une ne dore kush do fitoj kupen?!

Thuaja @shoku_tanku . Ai shejtan eshte spiun i Fifas.

Back