Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !0 - 1.1-0 per Belgjiken
Permenda para fituesin.0 - 1.![]()
E paskan qirë pak amerikaninE ashtushi portieri. Si amator fare. Varja sikur luante Shq. Na acarun nervat
France vs England eshte finalja.![]()
Nga Bashkimi sovjetik nuk paskë në listëSot dalin Argjentine dhe Zvicer.
Parashikimi im per gjysmefinalet
France-Spanje dhe Norvegji-Argjentine
Jane per futboll me duar jo me kembe, per ate futboll ata jane tifoza te cmendur.Po nuk jane amerikanet per futboll.
Amerikanet per te ngrene akullore jane shejtanet.
Per ate e per shume te tjera. Sdo jene the best per cdo gje.Jane per futboll me duar jo me kembe, per ate futboll ata jane tifoza te cmendur.
Tjeter stil Amerika, tjeter pjesa tjeter e botes.Per ate e per shume te tjera. Sdo jene the best per cdo gje.lets go
!!
![]()
Pirdh o prift ne = MUSCHI.Bo bo bo...
Paska nje Mustafa Shuber per portier Egjipti qe nuk u mbaka fare.
Nuk i beka dot gje deri tani albitri.
Keta te argjentines po lozin rende dhe albitri i mbaka kot kartonet. Me duket se i mbaka vetem per keta te egjiptit.
Mua nuk me pelqejne skadrat qe i mbron albitri. Dhe ato qe lozin pist.
Dhe argjentina i ka te dyja.
Keta te argjentines lozin si Pepinot. Lozin pist shume.
Mos u merzit se do ti japi albitri Mesit tre penallti te tjera deri sa te beje gol.Pirdh o prift ne = MUSCHI.