Filluan tifozat e Cristianos të ankohen, futbolli gjithmonë ka patur kondestime e do ketë. Egjipti luajti shumë mirë po nuk e mbajti dot as 2 : 0 ku e kishte rezultatin në dorë..
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Filluan tifozat e Cristianos të ankohen, futbolli gjithmonë ka patur kondestime e do ketë. Egjipti luajti shumë mirë po nuk e mbajti dot as 2 : 0 ku e kishte rezultatin në dorë..
Askush nuk eshte duke ja futur atij ego maniakut C.Ronaldo,e nga ana ime as atij shkurtabiqit autik Messi.Filluan tifozat e Cristianos të ankohen, futbolli gjithmonë ka patur kondestime e do ketë. Egjipti luajti shumë mirë po nuk e mbajti dot as 2 : 0 ku e kishte rezultatin në dorë..
E di pse ka padrejtesi ne kete bote?!Boll u ankuat! Fifa fifa. Get over it.![]()
Dhe e dini qe ka corruption dhe prape shifni futboll. Une sdo shifja me aq pasion anymore lolE di pse ka padrejtesi ne kete bote?!
Sepse ekzistojne persona si ty!
Dhe si Selin Dion!
Qello, qello... moj e rrepta Kristine!Dhe e dini qe ka corruption dhe prape shifni futboll. Une sdo shifja me aq pasion anymore lol
Dhe e dini qe ka corruption dhe prape shifni futboll. Une sdo shifja me aq pasion anymore lol