Kjo eshte zvicerane.Si e gjete?
Po une me keto zemer delikatet e Anglise jam.
![]()
![]()
![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kjo eshte zvicerane.Si e gjete?
Po une me keto zemer delikatet e Anglise jam.
![]()
![]()
![]()
Eshte me Leicester CityKjo eshte zvicerane.
E di por nuk eshte angleze.Eshte me Leicester City
Kam pershtypjen se je gabim. Arbitrit i lejohet te korrigjoje gabimin, ne kete rast kartoni i verdhe ndaj argjentinasit.Kane ndryshuar rregullat e VAR Semik, te sugjeroj te shikosh rregulloren e re. Tani VAR ka te drejte te nderhyje dhe per kartona te verdhe qe jepen padrejtesisht, ashu sic po nderhyn edhe per kornet, ku me perpara nuk nderhynte fare.
...
Po te goli i anulluar I Norvegjisë a duhet te ndërhynte vari? Goditja e këndit nuk ishte ekzekutuar!Nuk u vi re ndoshta po smund te thuash qe u favorizua Anglia. Ndeshja mu duk korrekte e ne fund kaloj ekipi me i forte e qe e meritoj.
Me rregulloren e re te Fifa, mund te nderhyhet dhe per karton te verdhe ne var. Kjo qe arsyeja qe nderhyri.
Qe faull sade goli i anuliar. Per Argjentinen e thashe dhe une i ka pas gjithe episodet ne favor.Po te goli i anulluar I Norvegjisë a duhet te ndërhynte vari? Goditja e këndit nuk ishte ekzekutuar!
Per mua Norvegjia beri loje shumë te mire dhe e meritonte te kalonte.
Persa I përket Argjentinës duket qartë qe favorizohet.
E di por nuk eshte angleze.
Po kur ben faull me Kane nuk duhet ta kishin anullu golin e Norvegjise si me Egypt?? Lol. Ekipi me i mire fitoi!Po te goli i anulluar I Norvegjisë a duhet te ndërhynte vari? Goditja e këndit nuk ishte ekzekutuar!
Ore nuk po diskutojmë ishte apo jo faull.Qe faull sade goli i anuliar. Per Argjentinen e thashe dhe une i ka pas gjithe episodet ne favor.
Po na bo corbe. Te thashe me rregulloren e re nderhyet dhe per kartonin e verdhe.Ore nuk po diskutojmë ishte apo jo faull.
A duhet te ndërhynte vari per nje shtyrje ne lojën pa top apo jo...këtë me thuaj. Goditja nga këndi nuk ishte ekzekutuar akoma.
Duhet te ndërhynte arbitri ne cast,pa u ekzekutuar goditja nga këndi. Përderisa ai nuk e ndaloi lojën,goli nuk duhej te anulohet. Me rregullat e reja e kane bo futbollin vl me gjithe varin.Po te goli i anulluar I Norvegjisë a duhet te ndërhynte vari? Goditja e këndit nuk ishte ekzekutuar!
Kam pershtypjen se je gabim. Arbitrit i lejohet te korrigjoje gabimin, ne kete rast kartoni i verdhe ndaj argjentinasit.
Por nuk mund te mare nje vendim te dyte, sic ishte dhenia e kartonit te kuq.
Simulime behen gjithe kohes. Jane dhene kartona te verdhe ne raste simulimi kur kerkojne penallti etj, por jo ne mes te fushes.
Sja lejon rregullorja, kur nepermjet VAR rishikon kartonin e verdhe je i detyruar te marresh nje vendim, dhe ne kte rast ndeshkoi simuluesin qe u be shkak per te verdhen e Paredes. E thene kjo jam dakort me ty qe simulime behen gjate gjithe kohes dhe arbitri mund t'a kishte shmang te verdhen e Embolos per te rujt ekuilibrat e ndeshjes, por ai si duket vendosi te ndjeke rregulloren.
Eshte albiter mashe, qe elerminoj Bayernin me QatarSG dhe Juven me Gallaten.
Pse nuk ndeerhyri VAR perr ti heq te verdhen Olises dhe tja dhene Baldanzes se Paraguajit?
Mund t'jete dhe mashë, por nuk besoj se i jane dhene direktiva nga FIFA per ta favorizu Argjentinen ndaj Zvicres sic pretendohet lart e poshte. Sa per kuriozitet per ata qe na lexojne zyrat qendrore te FIFA's jane pikerisht ne Zvicer, tani si thu ti FIFA po ben komplot ndaj Zvicres?
Ps..Kur permend Bayernin duhet dish qe eshte ekipi me i favorizuar ne Bundesligë nga arbitrat.