• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kur Instagrami fiket, luksi i rremë zhduket

Jam super rehat nga keto socialet. Kam vetem nje llogari ne twitter me emer te rreme ku ndjek disa njerez, me teper per lajme.
Edhe linqet qe sjellin ne forum, ne te shumten e rasteve nuk me hapen.
I kursej vetes montazhin e imazheve te genjeshterta. Telefonin e karikoj 1 here ne 2 dite.. lol

Ne fakt ajo dhe te tjera si puna e saj biznesmene jane per sa kohe ka meshkuj qe blejne pallavrat e genjeshtrat qe shesin ato. Edhe prej floriri ta kishin ate qe kane mes kembeve dhe nuk do kishin aq sukses per sa kohe meshkujt do vinin trurin ne perdorim, por dhe ato gjejne pa bejne.

Lloji i femres se tille e jeton gjith jeten ne skllaveri. Kur nuk arrin dicka vet dhe s'je e zonja vetes, do varesh gjithmone nga mashkulli dhe do plotesosh kerkesat e tij per te pasur kte lluksin e kerkon, do besh ça te thot ai edhe atehere kur nuk ke deshire.

Jam super rehat nga keto socialet. Kam vetem nje llogari ne twitter me emer te rreme ku ndjek disa njerez, me teper per lajme.
Edhe linqet qe sjellin ne forum, ne te shumten e rasteve nuk me hapen.
I kursej vetes montazhin e imazheve te genjeshterta. Telefonin e karikoj 1 here ne 2 dite.. lol

Une kot qe i mbaj ne fakt , por edhe ti heq tani me behen merak familjaret 😂

1000026184-jpg.358195
1000026185-jpg.358197
View attachment 358198
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
O Uran
I them njëherë njërës për kafe ..
Ohu ma kthen ,unë për dy orë e pi kafen në Bari më tha..
Ça ti thoshnja ... o motra unë kam lek sa për kafe, mos t'u duka gjë si skafist ?

Pas kesaj fasade fshihet turpi. Plaga thelbesore eshte “nuk mjaftoj”. Ne nje forme apo tjetren, kjo lloje plage eshte shume e pranishme dhe ketu ne forum.

Njeriu jeton i ushqyer o nga mendja o nga idiotesia.
Kohet e internetit jane bere kryefjal e injorances tek nje% shume te larte ne internet.
Eshte e cuditshme se si njeriu e mbush veten me iluzione kotesie.
Thjesht per tu dukur.
Voton?

Une kot qe i mbaj ne fakt , por edhe ti heq tani me behen merak familjaret 😂
Kam pas njehere vite me pare nje facebook. Shqiptaret tregonin figura me pjata me berxolla, te huajt knej figura me qen e me mace..
Thash me vete what the fuck is this.. lol. Nji t'i fut nje te mbyllme..
As televizor nuk kam. Jam ne erresire totale dmth.. haha

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
O Uran
I them njëherë njërës për kafe ..
Ohu ma kthen ,unë për dy orë e pi kafen në Bari më tha..
Ça ti thoshnja ... o motra unë kam lek sa për kafe, mos t'u duka gjë si skafist ?
Se mos donte te te ftonte ajo ne Bari ty? 😁

Kam pas njehere vite me pare nje facebook. Shqiptaret tregonin figura me pjata me berxolla, te huajt knej figura me qen e me mace..
Te rroje Forum-Al per lajmet nga vendi dhe bota. 🤣

What?? Po si e kalon kohen se as ne forum nuk je shume aktiv 😅
A ke jete sociale/ familjare afer?

What?? Po si e kalon kohen se as ne forum nuk je shume aktiv 😅
A ke jete sociale/ familjare afer?
I have what I need.. se tashi duhet me fol per belulin.. lol
Televizor si aparat sigurisht kam, dmth kam netflixin aty per nai film/documentar.
Disa shoke nga Shqiperia i kam ne watsup

I have what I need.. se tashi duhet me fol per belulin.. lol
Televizor si aparat sigurisht kam, dmth kam netflixin aty per nai film/documentar.
Disa shoke nga Shqiperia i kam ne watsup

Une psh keto. Rrjetet spciale shume pak i perdor e postoj rralle , por nese i mbyll fillojne familjaret e mendojne , ca ka kjo goc, kush e ka shqetesuar 🤣

Back