• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush do të jetë drejtuesi i ardhshëm i PS?

Kush do të jetë drejtuesi i ardhshëm i PS?

• Balluku

Votes: 3 50.0%
  • Manastirliu

Votes: 1 16.7%
  • Tjetër specifikoni

Votes: 2 33.3%

• Numri i votuesve
    6
  • Poll closed .
Po të ketë moderatorë ky forum ty duhet të të pezullojnë deri sa të mësosh të shprehesh normal.
Perderisa ofeza nuk eshte personale ndaj teje, nuk eshte e arsyeshme as kerkesa jote.
Politikanet do shahen, secili ka bindjet e tij dhe perderisa jane ata pergjegjes kryesore te gjendjes se Shqiperise, nuk merren masa ndaj anetareve qe i shajne nga njera pale apo nga tjetra.

Perderisa ofeza nuk eshte personale ndaj teje, nuk eshte e arsyeshme as kerkesa jote.
Politikanet do shahen, secili ka bindjet e tij dhe perderisa jane ata pergjegjes kryesore te gjendjes se Shqiperise, nuk merren masa ndaj anetareve qe i shajne nga njera pale apo nga tjetra.
Ketu gabon ti, keta fansat e PD po u shave Sali Gomarin u duket se ke share ata personalisht. 😝

Ketu gabon ti, keta fansat e PD po u shave Sali Gomarin u duket se ke share ata personalisht. 😝
Aman se une nuk ja di bindjet politike ketyre te vjeterve, jo me te rinjve. 😁
Po edhe te kerkosh perjashtim pse u sha nje politikan, i bie te mbyllim forumin.

Gabohesh. Nuk duhet lejuar qe ne kete forum te reflektohet fjalori i ndyre i politikes shqiptare.
Ne ketu jemi qytetare dhe nuk kemi pse te pajtohemi me kete fjalor.
Juve ndoshta nuk ju ben pershtypje dhe asnjehere nuk e uli veten ne nivel ordiner.

Gabohesh. Nuk duhet lejuar qe ne kete forum te reflektohet fjalori i ndyre i politikes shqiptare.
Ne ketu jemi qytetare dhe nuk kemi pse te pajtohemi me kete fjalor.
Juve ndoshta nuk ju ben pershtypje dhe asnjehere nuk e uli veten ne nivel ordiner.
Gabohem une?
Epo degjo mire, te kesh simpati ( qofte edhe minimale por ne fakt ti je ne shkallen siperore ) per gojen me te ndyre te kontinentit Europin, Sali Berishen do te thote...verja vet emrin se cdo te thote. :p

Gabohem une?
Epo degjo mire, te kesh simpati ( qofte edhe minimale por ne fakt ti je ne shkallen siperore ) per gojen me te ndyre te kontinentit Europin, Sali Berishen do te thote...verja vet emrin se cdo te thote. :p
Simpatia eshte tjeter gje dhe ofesa eshte tjeter. Ti mund te simpatizosh Veliajn dhe kjo eshte e drejta jote por une personalisht nuk mund te ofendoj Veliajn apo kedo tjeter.

Back