Juno
€ or $
Me 32.
Dmth me 31 do bëhesh nuçe
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me 32.
Thashe se te pelqente aroma ime
Ti dashke tom fordin

Un ti dhe gjetojaVetëm unë e ti n'Lezhë e?!
Lajmro zjarrfikset pra!
Erla Hažbi, če špet u niša
![]()
- Find & Share on GIPHY
Discover & share this Animated GIF by MoonPigeon with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.giphy.com
Un ti dhe gjetoja
Merri kto hedhja gjetos kur te knoje
![]()

Lozonjare![]()
- Find & Share on GIPHY
Discover & share this Animated GIF by MoonPigeon with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.giphy.com
![]()
- Find & Share on GIPHY
Eheee po u martut tgjitha nforum ju … skam leverdi un … leket e tokes kush i merr ?Forum se live skam ndermend me u martu
Patjeter … te fillojm te zgjedhim instrumentistet
Pse je kaq e dhunshme?
Është për kamuflim, pse kam çmendur unë t'i them gjithë botës aromën tënde ee?
Hë depsëzzz që je!
Me pa sa delikat je.Pse je kaq e dhunshme?
Pse kshu dukem une delikat?Me pa sa delikat je.