• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush e vuan më shumë ndarjen në dashuri, Vajza apo Djali?

Askush, kur ndahesh duhet te kuptosh se as duhet kujtuar, humbje kohe.
Dikush kap tjetren/in .
E dikush gjen veten.

Ndarja, largimi jane pjese te jetes, dhe shumica kane paragjykimin negativ qe dikush kur ndahet merzitet, vuan etj etj. Ndarja ndonjehere eshte zgjidhja e duhur, je i/e lumtur, ndryshe me dogmen qe na kane ngulitur thelle. Pra me pak fjale, ndarja shpesh here sjell lumturi dhe aspak vuajtje :)

Në dashuri, nuk e përcakton gjinia kush vuan më shumë; e përcakton zemra që ka dashur më fort.❤️

Ndarja, largimi jane pjese te jetes, dhe shumica kane paragjykimin negativ qe dikush kur ndahet merzitet, vuan etj etj. Ndarja ndonjehere eshte zgjidhja e duhur, je i/e lumtur, ndryshe me dogmen qe na kane ngulitur thelle. Pra me pak fjale, ndarja shpesh here sjell lumturi dhe aspak vuajtje :)
Kjo do ishte idealja bro.

Problemi eshte qe zakonisht ndarja vjen jo kur te dyja palet jane ne dakortesi por kur e kerkon vetem njeri dhe tjetri se pranon, ath dhe lindin keto situatat e tjera. Por qe nese te dy bien dakort me ndarjen normal kjo eshte gjeja me me mend sesa nje mardhenie toksike gjithe jeten.

Ai/ajo qe ndjen me teper.
Kur tjetrit/ res ju ka shuar ndjenja.

Back