Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk është punë hakmarrje është e detyruar tia japë azilit se do paguajë shërbimet e pleqërisë.Me beri pershtypje dhe prandaj edhe e hapa kete teme.
Duke qene se eshte bere nje plage ne shoqerine tone, kjo "hakmarrje" e kesaj nane a eshte e drejte?
View attachment 361183
Nuk behet fjale as per shtepine se kujt ja shet apo do ti lere trashigimi por per femijet qe hedhin prinderit si te ishin mbetje shtepiake.Nuk është punë hakmarrje është e detyruar tia japë azilit se do paguajë shërbimet e pleqërisë.
Nëse një prind braktiset nga fëmijët e tij nuk është pa përgjegjësi,diku ka gabuar.Nuk behet fjale as per shtepine se kujt ja shet apo do ti lere trashigimi por per femijet qe hedhin prinderit si te ishin mbetje shtepiake.
Harrojne se edhe atyre nje dite do ti bejne po te njejten gje.
Prindi eshte prind, dashuria dhe perkujdesja ndaj tyre eshte dicka natyrale dhe qe aspak nuk ka te beje me gabimet apo cdo lloj justifikimi tjeter.Nëse një prind braktiset nga fëmijët e tij nuk është pa përgjegjësi,diku ka gabuar.
Ne azil do perfundosh dhe ti, hopefully u can afford it lolPrindi eshte prind, dashuria dhe perkujdesja ndaj tyre eshte dicka natyrale dhe qe aspak nuk ka te beje me gabimet apo cdo lloj justifikimi tjeter.
Besoj se kam rritur nje femije qe duke i treguar si sillem e si i trajtoj prinderit e mi dhe ajo gjysherit e saj, do te kem gjithmone fatin te jetoj prane me te e te gezoj nipat e mbesat. Cfaredo qe te me jape jeta, eshte e mireseardhurNe azil do perfundosh dhe ti, hopefully u can afford it lol
Ka edhe prind që sështë prind.Prindi eshte prind, dashuria dhe perkujdesja ndaj tyre eshte dicka natyrale dhe qe aspak nuk ka te beje me gabimet apo cdo lloj justifikimi tjeter.
Kjo eshte e vertete por ma mer mendja qe jane nje % mjaft e vogel (megjithse nuk kam dijen se cfare eshte bere ne imtesi keto 36 vitet e fundit)Ka edhe prind që sështë prind.
Pronen kujt do ja lesh ne rast “fatal “ dmth te ta bejne surprize e te cojn ne azil?Besoj se kam rritur nje femije qe duke i treguar si sillem e si i trajtoj prinderit e mi dhe ajo gjysherit e saj, do te kem gjithmone fatin te jetoj prane me te e te gezoj nipat e mbesat. Cfaredo qe te me jape jeta, eshte e mireseardhur. Parate ne ate moshe i ha qeni.
Po ka disa variante. Nje i tille eshte tja lesh nje organizate bamiresie.Pronen kujt do ja lesh ne rast “fatal “ dmth te ta bejne surprize e te cojn ne azil?![]()
Do i perjashtosh femijet dmthPo ka disa variante. Nje i tille eshte tja lesh nje organizate bamiresie.
Ka të drejtë të bëjë si të dojë me pronën e vet.Me beri pershtypje dhe prandaj edhe e hapa kete teme.
Duke qene se eshte bere nje plage ne shoqerine tone, kjo "hakmarrje" e kesaj nane a eshte e drejte?
View attachment 361183
Nese femijet duan te cojne prindin ne azil jane te perjashtuar nga cdo e drejte juridike apo edhe fisnore te trashegojne dicka nga prindi pasi e kane lene ate pa "detyrimin e tyre moral".Do i perjashtosh femijet dmth