• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush jane mendimet tuaja ne lidhje me kete vendim-marrje te kesaj nane?

Na duhet linku ta shikojme. Nuk i dime arsyet pse perfundoi ne azile. E dhimbshme gjithsesi. Nese ka patur nevoje per sherbim 24 ore apo ka probleme me mendjen, kujtesen, ben veprime qe mund te rrezikoje jeten e saj apo jeten e familjereve, me mire ne azile. Mund te thoni te punesoje ndonje te kujdeset per te ne shtepi. Mund ta kene bere dhe ajo i ka debuar. Gjithsesi pa me shune detaje nuk mund te mbajme anen e askujt.

Ne azil do perfundosh dhe ti, hopefully u can afford it lol
Besoj se kam rritur nje femije qe duke i treguar si sillem e si i trajtoj prinderit e mi dhe ajo gjysherit e saj, do te kem gjithmone fatin te jetoj prane me te e te gezoj nipat e mbesat. Cfaredo qe te me jape jeta, eshte e mireseardhur :). Parate ne ate moshe i ha qeni.

Besoj se kam rritur nje femije qe duke i treguar si sillem e si i trajtoj prinderit e mi dhe ajo gjysherit e saj, do te kem gjithmone fatin te jetoj prane me te e te gezoj nipat e mbesat. Cfaredo qe te me jape jeta, eshte e mireseardhur :). Parate ne ate moshe i ha qeni.
Pronen kujt do ja lesh ne rast “fatal “ dmth te ta bejne surprize e te cojn ne azil? ☺️

Nena ta shesi pronën,te mori nje shtepi te vogel,te punësojë dike,sa te jete te jetoj tamam.

Back