Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush na do?

plot
do ja lejoj vetes te shkruaj cik serjozisht tek kjo tema
E urrej te flas per veten por un jam njeri qe nuk bej dot asgje pa e dashur ate qe bej , nqs nuk e dua dicka por e bej per inerci fikem si qenje me fiken syt
e njejta gje me ndodh dhe nqs mbaj afer vetes njers qe sme duan
ndaj se bej perpiqem mos ta bej , perpiqem te jem selektive dhe te kem pran vetes vec njerez qe dua dhe mendoj se ja kam arritur te kem pran vetes njerz qe me japin jet cdo dit
i dua dhe me duan dhe jam e bekuar qe i kam
Kjo quhet pjekuri

Faleminderit 💕🧸
Po më llaston teperrrr a smendon kështu ?
Mirmengjesi dit të mbar🤗
Muzike besoj se krijove iden dje sa mor un me te mira e AQ me Pak llastik.
Por, Prap ti je genuinne

Ska rendesi shume kush na do, rendesi ka sa ne e duam veten tone.

Bebat me dun shum se i kam rrit dhe vazhdoj ti rris me gjith dashurine qe kam ne shpirt 🥰
Me thon qe i llastoj dhe ledhatoj me shum se cduhet por don’t care! Te dy hopa 🤣 njona 10 kg tjetri gati 50 kg akoma i themi njeri tjetrit “te dua” ose ma len te shkruar ne ndonje post it

Ata para te cileve mund te jemi vetja jonë dhe se kemi te nevojshme to put on an act.

Back