Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush sipas jush duhet te perfaqësojë protestuesit?

Te mer rrjedha karriges . Deshe ti apo jo , sado te mundohesh ti qendrosh besnik vendit tan, ti mbyllin dyert europa . Ne ket rast duhet te japesh dicka e te marresh dicka tjeter . Ceshtja esht qe vendi nuk shitet se nje grusht vend jemi , ne vend qe te kerkosh per “ bashkim territoresh “ . Kshuqe kushdo qe merr persiper , shum pak do ndryshoje , e keqja e ka marr rrugen e vet.
Jep PLUMBA dhe ARPG. Ne fund te fundit ne jemi teritor i Romes se Trete. Keshtu kemi qen. Ne ishin Roma Lindore dhe jo Perendimore.
Din per cka po flas?
Po behet lufte qytetrimesh qe do percaktoj fatin e njerezimit.
@Xhina i perket qytetrimit Netflix dhe Amazon. ``chairhide``

Jep PLUMBA dhe ARPG. Ne fund te fundit ne jemi teritor i Romes se Trete. Keshtu kemi qen. Ne ishin Roma Lindore dhe jo Perendimore.
Din per cka po flas?
Po behet lufte qytetrimesh qe do percaktoj fatin e njerezimit.
Une di qe do vije nje kohe , ku ata qe mbijetojn do han me “lug floriri”

Boten e shkatrron vec ai qe e ka kriju .
Globi ketu do jet. Deri me sot me sa di une nuk ka teknologji per ta ber therime.
Njerzit, Roma e TRET e ka mundesin ti zhduki edhe ate qe mendon ti se do han me luge floriri.
Kjo luft eshte egzistenciale.
Me kete keng pershendet gjithe trimat dhe posacerisht kryetrimin @Xha Tani

Fuqia e njeriut e ka kufirin deri sa eshte kufiri i mendjes krijuese. Ne se mendja krijuese nuk ka kufi, njeriu nuk ka kufi..
Ku eshe geni Perandorak Filozofik @Auroraa ? @Pax-Deorum e dhash nje emer, Aurora Teuta ja thone.
O Tit kur diskuton me mu , nuk ke pse del n kojshi se un jam ne gjendje me t dhan pergjigje per cdo gjo . Kur ta kemi opsionin “ telefono mikun” ke te drejte te besh tag dhe ato qe rrin vec te lexu 🙂

O Tit kur diskuton me mu , nuk ke pse del n kojshi se un jam ne gjendje me t dhan pergjigje per cdo gjo . Kur ta kemi opsionin “ telefono mikun” ke te drejte te besh tag dhe ato qe rrin vec te lexu 🙂
Po ky keshtu diskuton duke listuar emra.
Pastaj mua me ftoj,a nuk u gezove i cik. :p
Ec na bo i kafe. 🤗

Po ky keshtu diskuton duke listuar emra.
Pastaj mua me ftoj,a nuk u gezove i cik. :p
Ec na bo i kafe. 🤗
Qellimi i deklauar qysh sekonden qe hyra ketu eshte, tju a sjell petullen ne qender sa me shume prej juve. :love:
Ta kam levizur petullen? Tash do vendoset ne qender. :ROFLMAO:
Deri tash ecje e batuar se petulla nuk ishte ne qender. Tash fillon ecen me supe te drejta. 😁

Qelli i deklauar qysh sekonden qe hyra ketu eshte, tju a sjell petullen ne qender sa me shume prej juve. :love:
Ta kam levizur petullen? Tash do vendoset ne qender. :ROFLMAO:
Deri tash ecje e batuar se petulla nuk ishte ne qender. Tash fillon ecen me supe te drejta. 😁
@Xha Tani ec tja rrjeshtojme e nje thes miell kokes keti,e te bej petulla ne uji.
Se nuk qenka njeri. :p

Back