Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kush sipas jush duhet te perfaqësojë protestuesit?

Deshmi, jo fatura.
Per t'ja vra gomarin shqiptareve, me ka ndihmuar edhe @Xha Tani dhe i jemi drejtuar UCK-s ne liri, nga se keni frik tash ne liri te na tregoni se kush eshte ideatori, financuesi dhe prodhuesi i stemes se UCK-s.
Dakort , ktu nuk.ka asgje te keqe.
Fundja jetuan , u martuan , u plaken atje ne Jugosllavi , dhe Ksovaret nuk mund ta presin me thike te shkuaren..

Asgje te keqe ska...
Pak nga pak , seicili ne shtepi te vet , ne zakone te vetat , e keshtu me rradhe.

Ate qe Tito i beri Jugosllavise , ku ne te jetoi dhe Kosova , historia nuk e zhben dot.

Dakort , ktu nuk.ka asgje te keqe.
Fundja jetuan , u martuan , u plaken atje ne Jugosllavi , dhe Ksovaret nuk mund ta presin me thike te shkuaren..

Asgje te keqe ska...
Pak nga pak , seicili ne shtepi te vet , ne zakone te vetat , e keshtu me rradhe.

Ate qe Tito i beri Jugosllavise , ku ne te jetoi dhe Kosova , historia nuk e zhben dot.
Së pari nuk ka kosovarë, por shqiptarë të Kosovës
E këta të fundit janë shumë më tepër se ne atdhedashës, patriotë e me virtyte.
Atë që i bëri Hoxha & Edioti Shqipërisë, nuk i'a ka bërë Tito shqiptarëve të Kosovës.
Edioti dhe Tito kanë të përbashkët shpopullimim e Ballkanit nga shqiptarët, gjë që Hoxha nuk e ka.
Por Tito nuk deformoj karakterin e shqiptarisë, përkundrazi për shkak të shtypjes së identitetit, vetëm sa e ushqeu atdhedashurinë për Shqipërinë.
Krejt ndryshe me Hoxhën e Ediotin
I pari e shtypi dhe e deformoj logjikën e njeriut në Shqipëri, i dyti jo vetëm e shtypi, dhunoj dhe e deformoj, por edhe i kriminalizoj shpirtin.
E kjo është më e dëmshme se e para.
Kësisoj shqiptarët e Kosovës, nuk nënshtrohen siç nënshtrohemi ne këtej.

Last edited:
Së pari nuk ka kosovarë, por shqiptarë të Kosovës
E këta të fundit janë shumë më tepër se ne atdhedashës, patriotë e me virtyte.
Atë që i bëri Hoxha & Edioti Shqipërisë, nuk i'a ka bërë Tito shqiptarëve të Kosovës.
Edioti dhe Tito kanë të përbashkët shpopullimim e Ballkanit nga shqiptarët, gjë që Hoxha nuk e ka.
Por Tito nuk deformoj karakterin e shqiptarisë, përkundrazi për shkak të shtypjes së identitetit, vetëm sa e ushqeu atdhedashurinë për Shqipërinë.
Krejt ndryshe me Hoxhën e Ediotin
I pari e shtypi dhe e deformoj logjikën e njeriut në Shqipëri, i dyti jo vetëm e shtypi, dhunoj dhe e deformoj, por edhe i kriminalizoj shpirtin.
E kjo është më e dëmshme se e para.
Kësisoj shqiptarët e Kosovës, nuk nënshtrohen siç nënshtrohemi ne këtej.
nuk di cte them., por une me shume dua shqipyaret e mi ktu , sesa shqiptaret e kosoves..per 1 mije arsye.😎

nuk di cte them., por une me shume dua shqipyaret e mi ktu , sesa shqiptaret e kosoves..per 1 mije arsye.😎
Ndërsa unë nuk i ndaj.
E thuajse me secilën krahinë kam bashkëjetuar, që nga Berati, Podujevë, Dibra, Drenica, Mati, Mitrovica, Gjakova, Shkodra, Korça, Kamenica, etj, etj, etj
Ndasia nuk është gjë e mirë, e shqiptaria nuk ka të tillë

Ndërsa unë nuk i ndaj.
E thuajse me secilën krahinë kam bashkëjetuar, që nga Berati, Podujevë, Dibra, Drenica, Mati, Mitrovica, Gjakova, Shkodra, Korça, Kamenica, etj, etj, etj
Ndasia nuk është gjë e mirë, e shqiptaria nuk ka të tillë
ndasine nuk e bera une , thjesht ashtu e gjeta..

une dy here qe kam pas te beje me ra , ne te dyja rastet jam mashtruar dhe manipuluar..thjesht , nuk i kam qef. 🦊

Edi Rama. Te dali e tu thote, aj em very big dixhenirata shkurlata, qe e kam bere gjithe kete mbut, prandaj po ik.

ndasine nuk e bera une , thjesht ashtu e gjeta..

une dy here qe kam pas te beje me ra , ne te dyja rastet jam mashtruar dhe manipuluar..thjesht , nuk i kam qef. 🦊
Nuk ka pyll pa derra Xha Tani
E nuk krijohet bindja, se derrat të mashtruan.
Drenicakët kanë besë e virtyte më shumë se çdo krahinë shqiptare.
Me siguri ti duhet të kesh takuar k.pilat e Serbisë, të tillë si Batoneviçi
Nejse, çështje këndvështrimi është

Nuk kerkojne vetem doreheqjen e Kryeministrit dhe Qeveri teknike,por kerkojne edhe ndryshime kushtetuese ,ndryshime te kodit zgjedhor,te sistemit politik pa e cekur cilat...

po kjo eshte me e pakta, dikur (qe nje parti te arriste te kapte parlamentin me nje perfaqesues) duhej te kapje 2,5% te totalit, tani e kane bo 5%, pse,
pse te mos ta bojne 1% , me qellim qe te ndigjohet edhe zoni i partive te vogla, eee,

@Pjer Thomas do ishte perfaqsues i denje
goce, flm per vlersimin, por plaku ka nje difekt (ne fakt kam disa difekte) , nuk vjedh parate e kombit tim, nuk abuzoj, nuk genjej dot, nuk paragjykoj dot, nuk jam shume praktik, me shume jam teorik, e kunderta e @Bradland -it psh apo e @L0verman -it apo @Juno -s qe jane praktik, jo teorik,
po nejse rendesi ka qe me ngacmove, me fal e dashur, qe me vlersove 😁

Back