• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Lajme nga bota.

Russian Kh-101 cruise missiles become less detectable and more powerful.

Основные модификации включают: модернизированное покрытие, поглощающее радиоволны, систему защиты, автоматически активирующуюся при попадании ракеты в зону действия зенитных радаров, запуск ракетой ложных тепловых целей и противорадиолокационных отражателей для обмана зенитного огня, а также двойную систему наведения на случай, если одна из двух будет подавлена электронным оружием. Вес боевой части увеличился с 450 до примерно 800 килограммов, а вторая боевая часть может быть сброшена или взорвана на высоте 100-200 метров от цели, что повышает её разрушительный эффект. Несмотря на это, эффективность украинской ПВО в перехвате ракет и беспилотников в мае составила от 88 до 90 %.

WhatsApp-Image-2026-06-13-at-18.43.08-1068x694.jpeg

Kiev.
13 Qershor 2026.

Kjo u raportua nga agjencia ukrainase e lajmeve UNIAN,ose me SAKTE nga...

Oleksandr Zaruba.

Versioni AKTUAL i raketës Kh-101 është dukshëm më i rrezikshëm dhe i sofistikuar se versionet e mëparshme,perfundoi koloneli.

FAZITI....se NUK jam i disponuar ne QAST, te merrem me ruset.

Tenkju.

Disidenti rus ka themeluar një parti të re anti-Putin në Berlin, por opozita në mërgim mbetet e fragmentuar.

Ilya_Yashins_Mauerpark_Meeting_asv2024-08_img02-1-1068x1068.jpg

Pikat e programit përfshijnë një....
qëndrim kundër luftës në Ukrainë,
mbështetje për integritetin territorial të Ukrainës,
duke përfshirë kthimin e Krimesë dhe një gatishmëri për të përfaqësuar shoqërinë civile ruse jashtë vendit në dritën e transformimeve të ardhshme politike.

Ilya Yashin, themeloi një parti të re antiqeveritare në Berlin me qëllim organizimin e diasporës politike ruse dhe përgatitjen e një alternative demokratike ndaj regjimit të Kremlinit.
Kongresi themelues u zhvillua më 12 dhe 13 qershor në kryeqytetin gjerman, duke bashkuar emigrantët rusë të opozitës nga e gjithë vendi.
Sipas faqes së internetit Meduza, projekti u prezantua nën emrin....Forcat e Paqes të Rusisë dhe me një simbol që përshkruante një mace të stilizuar, ndërsa gazeta franceze Le Monde raporton se organizata e re kërkon të bashkojë emigrantët që kundërshtojnë Presidentin Vladimir Putin.

Në kongres morën pjesë....
afërsisht ===150 përfaqësues të opozitës në mërgim.

E shtunë.13 Qershor 2026

Lajme te reja(burimi).

``fumato``

Ahhhhhhhhhhhhhhhh

Back