Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,768
- Pikët
- 113
ube nuk kam aq mundesi , por ama 15 euro ja dhuroj...@Xha Tani mos bëj kot smiley të trishtuar por jep lekë. Shiko, njëri ka dhënë mbi $1000.
View attachment 337506
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !ube nuk kam aq mundesi , por ama 15 euro ja dhuroj...@Xha Tani mos bëj kot smiley të trishtuar por jep lekë. Shiko, njëri ka dhënë mbi $1000.
View attachment 337506
Sa lek i dhe policit?Po këto matëset e alkoolit në Shqipëri janë të sakta ?
Veçse dy birra 33 cl kisha pirë dhe ma nxori 0,8 aparati
Unë hiç ...Sa lek i dhe policit?
Fiks ka shenuarPo këto matëset e alkoolit në Shqipëri janë të sakta ?
Veçse dy birra 33 cl kisha pirë dhe ma nxori 0,8 aparati
Desh më mori librezën e makinës... po u bëmë shokFiks ka shenuar
Kur shenon 2 te çojne ne komisariat e te referojne ne prokurori, ku 2shi behet 2000€, nqs nuk do qe te te bllokojne daljen jashte shtetit![]()
Mua me kapen kur kthehesha naten ne oren 3 nga Elbasani kisha pire 2 birraheineken nga ato shishet e vogla 0,33 L
Të dalësh për kafe e të pish vetëm limonatë ... ky muhabet.. ose të vesh ke lokali me biçikletëMua me kapen kur kthehesha naten ne oren 3 nga Elbasani kisha pire 2 birraheineken nga ato shishet e vogla 0,33 L
E kisha 0,53 g/mmol donte te me gjobiste, i thash fjalen magjike dhe ika vazhdova rrugen
Mua me kapen kur kthehesha naten ne oren 3 nga Elbasani kisha pire 2 birraheineken nga ato shishet e vogla 0,33 L
E kisha 0,53 g/mmol donte te me gjobiste, i thash fjalen magjike dhe ika vazhdova rrugen
Tybe tybe![]()
Live nga protesta e Tikut
![]()
Fat që paskan qëlluar policët aty!![]()
Vjehrra lushnjare dhunon dhëndrin pas një konflikti verbal
Një akt dhune është shënuar në Lushnjë, ku një grua 52-vjeçare me banim në Tiranë është arrestuar pasi ka ushtruar dhunë fizike ndaj dhëndrit të saj, pas një konflikti mes tyre. Sipas Policisë, shtetasja L. Sh. është konfliktuar fillimisht me...joq-albania.com