Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Lajme te dites!

Rusia ndal çdo exportim nafte/benzine jashte saj deri ne 1 qershor.

Mediat me PATLLAKE raportojne..

Në fund të marsit, një oficer i Kartelit Sinaloa i identifikuar si Francisco Beltrán i njohur ndryshe si “El Payin” u vra kur automjeti i tij shpërtheu menjëherë pasi mbërriti në Aeroportin Ndërkombëtar Felipe Angeles, pak jashtë Qytetit të Meksikës.
CNN raportoi se... vrasja u orkestrua dhe u krye nga....
oficerë të= CIA-s(kujt ja u thu) në Meksikë, një pretendim që Shtetet e Bashkuara dhe qeveritë meksikane e hodhën poshtë.
Lajmi u mohua nga qeveria meksikane dhe ajo e Shteteve të Bashkuara.
Zëdhënësja e CIA-s, Liz Lyons, shkroi në Twitter...
Ky është një raportim i rremë dhe i pabesë që nuk shërben më shumë sesa një fushatë PR për kartelet dhe vë në rrezik jetën e amerikanëve.

Cfare mendoni JUVE per Lizin(CIA)???????????????????

SHBA-të po investojnë miliarda në Ballkan​

Bëhet fjalë për gazin natyror të lëngshëm (LNG) dhe përpjekjen për të zëvendësuar Rusinë si furnizuesi më i madh me....... Greqinë që luan një rol kyç.

Greqia si partnere energjetike.

Në fund të prillit, kompania greke Aktor Group përfundoi një kontratë njëzetvjeçare për furnizimin e LNG-së amerikane në...... Shqipëri.(Burimi KY).
Drejtori ekzekutiv i Aktor, Alexandros Exarchos, mban lidhje të ngushta me Shtëpinë e Bardhë.
Fakti që në nënshkrimin e kontratës në Tiranë mori pjesë ambasadori i SHBA-së në Greqi dhe ndihmësja e ngushtë e Trump, Kimberly Guilfoyle, tregon peshën politike të këtij projekti.

Back