Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 14,517
- Pikët
- 113
Ne Ukrahine po fillon e rebelohet populli ndaj asaj Zelenskes.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ne Ukrahine po fillon e rebelohet populli ndaj asaj Zelenskes.
maska.al
Këtu duhen dënime ekzemplare vlla,mbi 20 vjet pa të drejtë apelimi. Bëji ca shembull edhe e shikon si zbythen të gjithë. Ose në mungesë të një sistemi drejtësie të pavarur duhet të organizohet shoqëria. Krijo 4-5 grupe zjarri edhe ekzekutoji rrugëve si qentë ku ti shohësh. Jo me vezë por me plumba.Kamerat e sigurise fundosin zyrtaret!
Lëvizjet e thasëve me para nga arka drejt zyrës së=== drejtoreshës.
Shefja e Financës Valbona Duni e merr thesin dhe e dërgon në zyrën e saj.
Më pas, sipas kamerave, thesin e çon në zyrën e drejtoreshës Elisabeta Mataj.
Në orën 15:39, drejtoresha largohet nga zyra me një qese transparente.
![]()
Kamerat e sigurisë “fundosin” zyrtaret e Postës! Pamjet tregojnë lëvizjet e thasëve me para nga arka drejt zyrës së d
Pamjet e kamerave të sigurisë janë një nga provat mbi të cilat Prokuroria mbështet dyshimet për përvetësimin e 69 milionëmaska.al
FAZITI...ne te bojn moral=SHURRAT.
Perpos gjithe Kanibalizmit ,Kamerat e sigurise fundosin zyrtaret!
Lëvizjet e thasëve me para nga arka drejt zyrës së=== drejtoreshës.
Shefja e Financës Valbona Duni e merr thesin dhe e dërgon në zyrën e saj.
Më pas, sipas kamerave, thesin e çon në zyrën e drejtoreshës Elisabeta Mataj.
Në orën 15:39, drejtoresha largohet nga zyra me një qese transparente.
![]()
Kamerat e sigurisë “fundosin” zyrtaret e Postës! Pamjet tregojnë lëvizjet e thasëve me para nga arka drejt zyrës së d
Pamjet e kamerave të sigurisë janë një nga provat mbi të cilat Prokuroria mbështet dyshimet për përvetësimin e 69 milionëmaska.al
FAZITI...ne te bojn moral=SHURRAT.