Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !O po leri budalliqet dhe shiko te lexosh ndonje gje para se te shkruash.O Perendi, ku ke mesuar te shkruash? Do respektosh ndonje rregull te gramatikes, qe te te marr seriozisht?
"Injoranca mbin kudo, po nuk jep fryte asgjekundi".O po leri budalliqet dhe shiko te lexosh ndonje gje para se te shkruash.
Me asnje liber te lexuar ju doni te shkruani. Dhe katandiseni ne tregime leshi, jo me ha atje, jo me krruhet ketu...
Aq kuptove ti nga ajo qe shkruajta une.E paske trurin si ekrani i telefonit. As nuk e kuptove fare se njeri eshte i vdekur. Bir Selman i nenes...
Une nuk pres as lajka dhe as ofendime. Po ju nuk po kuptoni fare per cfare tregimi behet fjale. Ky eshte nje tregim i shkurter i zhanrit te Realizmit Magjik. Eshte frymezuar nga legjenda e Kostandinit dhe Doruntines. Ketu nuk mund ti biesh gjate, dhe te flasesh per 200 gjera. Nuk eshte as roman dhe as novele.Aq kuptove ti nga ajo qe shkruajta une.
Po pse e kishte vrare gruan e atij ushtarit njehere se nuk e pata te qart?
Dhe njehere thellohu ne pershkrime, analize karakteresh. Thjesht ti gjen krijon nje problem e zgjidh npm dialogut. Vetem dialog krijon dhe kaq. Keshille miqesore kjo. Ti do vetem lajka me c’shoh. Kritikat, sygjerimet i sulmon me ofendime.
Ne letersi ka nje rregull: ate qe mund ta thjeshtosh, mos e kompliko. Ate qe mund ta thuash shkurt, mos e thuaj gjate.mire thote mia. subjektin e kishte tamam po arti do genjeshtra, figura letrare, pershkrime te nje detaji psh nje mize qe fluturon prane llambes dhe nuk hyn dot brenda etj.. rreth subjektit aq se te pakten te arrije dy flete libri tregimi!