• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Libri im ne Amazon. Si ju duket?

Edhe une mesues kam qene ne Shqiperi. Nese e lexuat, ju falenderoj. Po me duket se e lexuat permendesh. Aty nuk eshte nje tregim me nje tregim dhe nje zgjidhje. Aty eshte nje novele, me shume probleme qe kerkojne zgjidhje. Dhe femijet mundohen ti zgjidhin, edhe pse te vetem ne mes te oqeanit.
Anglishte me Google translate 😁

Urime per Librin por nuk e sajoje dot historine qe femijet te mbijetonin te tërë ?
Kur ishte cuni 5 vjec shkruajti dhe ai nje liber. The bear was sick. Filloi mbaroi libri bear 🐻 ishte sick, dhe kur e mbaroi akoma sick. Kshu dhe ky me ket liber me fund dramatik 🤣

Kur ishte cuni 5 vjec shkruajti dhe ai nje liber. The bear was sick. Filloi mbaroi libri bear 🐻 ishte sick, dhe kur e mbaroi akoma sick. Kshu dhe ky me ket liber me fund dramatik 🤣
Ke ke cun ti petrit kolen qe paska fillu tu shkrujt libra qe 5 vjec 😛

une them se, je gabim, (presja aty nuk eshte e detyrueshme, e ve ose nuk e ve)
ai/ajo tha se, nuk ishte gabim, (ketu presja eshte e detyrueshme)
Per cilen presje po flet? Presja vihet para fjales dhe kur lidh dy pjese te pavaruara. Ndersa ky e perdorte dhe kur behesh fjale per dy pjese te nje fjalie.

Per cilen presje po flet? Presja vihet para fjales dhe kur lidh dy pjese te pavaruara. Ndersa ky e perdorte dhe kur behesh fjale per dy pjese te nje fjalie.
Ju lutem , tregoni perse po beni debat mbi shenjat e pikesimit , ose sillni ktu nje kopje te saj qe ta ndajme. 🦊

A eshte ngjarje e vertet! apo imagjinatat tuaja te pashtershme me gjenjeshtra dhe pallavra, si ato te ismailit me shoke?!
Po te jet ngjarje e vetrtet (qe nuk eshte) ateher ti je okay, BUT po te jet vetem imagjinata jote, dhe jo ngjarje e vertet, ateher ti je genjeshtare, me nje liber plot gjenjeshtara.
O shok 70%e librave jan fantazi dhe krijime … nqs ti si pelqen boji skip cjan kto qe thu ? 🤦🏻‍♂️

Back