Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !aman or burre se loje eshte..( po i referohem kësaj fjale meqë fjala/përgjigja pasuese ishte gabim )
katalizator
unë punoj me rregulla ....aman or burre se loje eshte..
gabim
gabim
gabim...![]()
aha , me keqardhje jap dorheqjen nga kjo loje.unë punoj me rregulla ....
qënë postimin e parë kam thënë si bëhet loja ...
P.S. Përveç argëtimit qëllimi i lojës është:
1. Të mësojmë sa më shumë fjalë burimore shqipe,
2. Të mësojmë për të shkruar saktë gjuhësisht.
kudes atje nga kolopucëtpo hidhem nga Tema me 2 germat e fundit.

Të falapaç!te fala Pjeros.![]()
i thuaj @Xha Tani -t qe po te jete burre, te boj pyetje tek tema e intervistave me figure, qe ke hapur ti,
aha tani ne Shtator rikthehem ne rolin e gazetarit..i thuaj @Xha Tani -t qe po te jete burre, te boj pyetje tek tema e intervistave me figure, qe ke hapur ti,
sidoqofte 1 pyetje do e bosh kete muaj tek kjo teme poshte ;aha tani ne Shtator rikthehem ne rolin e gazetarit..
kur njerzit te kene mbaruar pushimet dhe te kete filluar sezoni shkollor...
kuptohet , pasi te jem kthyer dhe une nga Tushemishti me 999 Poezite e reja...![]()