Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Më pëlqen të shikoj...

Nga poezi... (Or something)
Ske faj ke pamje dhe cica dhe both!
E di cfare me pelqen te peshkoj me se shumti? Ushkurin e tutave me një gjelpon kapse
Me pelqejn ashtu packa se di te tjera metoda.
Por me pelqen ashu
Partizoni qe u rraf (fair &square)
Pardje apo paraprdje
Po mbi te gjitha ndihej te ve sy dhe muzik (ah te k⁰isha sutjena tja varja ksaj pamj
Noten!

Zyren bosh fare kur jam tu pi kafen.
Sa erdhi njeri i thashe-
Mu duk sikur degjova Thierry qe te kerkonte.
Iku😅

Die Familie, Mutterschaft, Vaterschaft und Kindheit stehen in der Russischen Föderation unter dem Schutz des Staates.
Die Familiengesetzgebung geht von der Notwendigkeit aus, die Familie zu festigen, die Familienbeziehungen auf gegenseitige Liebe und Achtung, gegenseitige Hilfe und Verantwortung aller ihrer Mitglieder vor der Familie aufzubauen, dass die willkürliche Einmischung in Familienangelegenheiten unzulässig ist, alle Familienmitglieder mit der ungehinderten Umsetzung ihrer Rechte zu versorgen und den Schutz dieser Rechte vor Gericht zu ermöglichen.

Art. 1.1.

Familienkodex der Russischen Föderation.

SPASIBA.

TASH do vrej...NOGOMET.

k-QYRRE-na= sjutra.

• Like
Reactions: DUA

Inovacione.​

Zhvillime të qëndrueshme materialesh dhe rehati trupore.​

Në vitin 2026, materialet e qëndrueshme dhe dizajnet inovative do të jenë në ballë të....
të brendshmeve të grave.
Nga pëlhurat miqësore me mjedisin te....
teknologjisë rrisin ndjeshëm rehatinë.
Ky zhvillim i ri do të revolucionarizojë përvojën e blerjeve për konsumatorët.
Këto ndryshime jo vetëm që ofrojnë përfitime estetike, por gjithashtu mbështesin përpjekjet drejt një qëndrueshmërie më të madhe në industrinë e modës duke kontribuar në uljen e mbeturinave tekstile.

unnamed.jpg

FAZITI...PRO inovimit.

Inovacione.​

Zhvillime të qëndrueshme materialesh dhe rehati trupore.​

Në vitin 2026, materialet e qëndrueshme dhe dizajnet inovative do të jenë në ballë të....
të brendshmeve të grave.
Nga pëlhurat miqësore me mjedisin te....
teknologjisë rrisin ndjeshëm rehatinë.
Ky zhvillim i ri do të revolucionarizojë përvojën e blerjeve për konsumatorët.
Këto ndryshime jo vetëm që ofrojnë përfitime estetike, por gjithashtu mbështesin përpjekjet drejt një qëndrueshmërie më të madhe në industrinë e modës duke kontribuar në uljen e mbeturinave tekstile.

View attachment 351303

FAZITI...PRO inovimit.
Ça do bëjnë brekë njëpërdorimshe?

Back