YOKO
V.I.P
Nga Jane u frymezuar Hermes kur krijoi canten e famshme luksoze Birkin."Më mirë do të jetoja vetë
sesa të jetosh me një fytyrë
që më shikon me
sytë e gabuar."
~ Jane Birkin
View attachment 356448
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nga Jane u frymezuar Hermes kur krijoi canten e famshme luksoze Birkin."Më mirë do të jetoja vetë
sesa të jetosh me një fytyrë
që më shikon me
sytë e gabuar."
~ Jane Birkin
View attachment 356448
Me ke po flet shoku?Lije mikroborgjezin e ndiq vijen proletare, ate qe na mesoi Partia!
Po c’mikroborgjezi o shoku, Birkin eshte produkt i prodhuar nga borgjezet per borgjezet. Une vetem dhashe nje fakt.Me ty e kisha![]()
Po c’mikroborgjezi o shoku, Birkin eshte produkt i prodhuar nga borgjezet per borgjezet. Une vetem dhashe nje fakt.![]()
Shoku Vani , je bere trazavac i madh , 2 gure vashke nuk le...dakort , Petritin dhe Pjeron ngacmoji , ste them gje..Po e kisha ne pergjithesi o shoqe mikroborgjeze![]()
Edhe Marks, pa te nuk do ishim ne kete pik te rezikshme zhdukje te gjithe njerezimit.Po c’mikroborgjezi o shoku, Birkin eshte produkt i prodhuar nga borgjezet per borgjezet. Une vetem dhashe nje fakt.![]()
Po. Njeren e ka ber te tijen. Nuk voton. Keshtu eshte deklaruar.I ke dhene këshilla, @Xha Tani ?![]()