• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Martesa vendim

Status
Temë e mbyllur.

Jana.beta

Anëtar i ri
Anëtar
Jun 15, 2026
Postime
17
Pikët
3
Pershendetje, pata deshir ta ndaj keta me ju

Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj

Burri jam ka marrë vendim me dalë në Zvicër .Unë jam 20 vjet në Austri, burri i ka rreth tri vite këtu në Austri dhe ka marrë vendim për me dalë në Zvicër. Mu ka ndrru jetë baba qëtë tetë muaj, e kam një çikë vogël, burri ka marrë vendim me shku në Zvicër për nje jet met mir per me na ndihmuar, vjen edhe vjehra ime aty, me na ndihmuar gjdo tre muaj, por presim ka dek baba, jam shumë e ftohur, kam nevojë për familjen time këtu, i kam vllavin motrat, nënën, nuk di çka me ba kam Shum Pression nga ana e burrit. Ju felnderoj
Jeta na meson se familja duhet me kene e bashkuar , ne dite te mira apo ne dite te veshtira , ndaj shkoi pas burrit.

Pershendetje , dhe pacit shendetin mire.

Ne rradhe te pare ngushellime per baben!
Sa per burrin qe do me leviz nga austria ne zvicer, duhet te gjeni nje rruge te perbashket ku behet mire per te dy.

Flm Shum, jam Shum e thyme per me mar vendim me burrin kam nevoj te Sheroj plagen, me familjaret qe kam per rreth 😔 Mendoj se asnje nuk me kupton

Flm Shum, jam Shum e thyme per me mar vendim me burrin kam nevoj te Sheroj plagen, me familjaret qe kam per rreth 😔 Mendoj se asnje nuk me kupton
Burrin sot e ke perbri dhe neser te le vetem dhe kur je ne dhe te huaj..do mbetesh vetem edhe e mertuar... kur je me familjen ata te mbesin perkrah ne cdo kusht.. ke ku per plas koken

Asgje nuk kuptova pervecse te paska vdekur babai ?

Ngushellime , te rroni dhe ta kujtoni .

Flm Shum e dashur, te gjith e kuptuan. Po mir
Kshtu : burri ka mar vendim me dal prej austrije ne zvicer por une kam familje ketu dhe nuk di qfar vendimi me mar jam Shum e ftohur prej se mka vdek babi.

Ndiq burrin dhe leri llafet.
Jeta jote tani eshte me burrin.

Nuk duhet te kishe dilema te tilla fare, por Zoti jua befte mbare gjithesesi

Status
Temë e mbyllur.
Back