Mbase sesht puna ime edhe mund ta kem lexu gabim se nuk i kam as gjyslyket me veteKeshtu sbehet llaf qe jo, por As ashper me, kurre.
Me ka zbut dashuria Mars![]()
Por ashper sapo ju pergjigje al74 m ngjau
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mbase sesht puna ime edhe mund ta kem lexu gabim se nuk i kam as gjyslyket me veteKeshtu sbehet llaf qe jo, por As ashper me, kurre.
A mqafsh, me meso ti si pergjigjesh buteMbase sesht puna ime edhe mund ta kem lexu gabim se nuk i kam as gjyslyket me vete
Por ashper sapo ju pergjigje al74 m ngjau
Shyqyr se desh na vraveKeshtu sbehet llaf qe jo, por As ashper me, kurre.
Po t ishe beqare me gjith qejf do t thoja (ose tregoja vet po t ishe interesante pse jo) se si ta shkarkoje ashpersine...A mqafsh, me meso ti si pergjigjesh bute![]()
cLidhje ka beqaria me fjalet te cilat ti i perceptove.Po t ishe beqare me gjith qejf do t thoja (ose tregoja vet po t ishe interesante pse jo) se si ta shkarkoje ashpersine...
Por sic thash m lart "mbase nuk esht puna ime" Pra nuk eshte ndaj zere s nuk thash gj
Pikerisht as nj lidhjecLidhje ka beqaria me fjalet te cilat ti i perceptove.
Nejse, klm, ola kala
Gjithashtu dhe ju. Keni keqkuptuar çfarë shpreha@al74 te pershendes bro, kalofsh bukur mbremjen![]()

Me LITARPedofili
Një riformulim i The Pills
White Pill: Njeriu i Nderuar. -Prioritizon marrëdhënien me Zotin dhe misionin e Tij për të në Tokë mbi të gjitha
-Më i forti midis burrave
-Ka një thelb të thellë mashkullor
-Jo arrogant dhe sipërfaqësor
-Ka forcë dhe potencë mashkullore të mjaftueshme për të ofruar mirësinë më të madhe
-Më i dëshiruari nga Gratë e Mira
-Burri më i rrallë (mbi "alfa" në aurë)
Pilula e Kuqe: "Alfa"
-Prioritizon botën materiale (paratë, objektet, etj.) dhe metrikat sipërfaqësore me të cilat flinin gratë
-I fortë në një farë mënyre, por kur i heq shtresat, gjen një burrë të pasigurt
-Arrogant dhe budallallëk
-Zakonisht nuk është i tillë sepse nuk vepron nga një vend i thellësisë dhe bollëkut shpirtëror
-I dëshiruar nga gratë sipërfaqësore ose gratë që vetë janë në gjumë shpirtëror
-Disi i rrallë
Pilula Blu: Burri i Pazhvilluar
-Prioritizon përballimin e jetës së tij dhe shpërqendrimin e vetes për të shmangur atë që e di thellë-thellë se duhet të bëjë
-Mjaft i dobët
-Përpiqet të manipulojë gratë duke qenë djali i mirë që shpreson të hyjë në jetën e tyre pantallona
-Vetëvlerësim i ulët dhe ka vështirësi të gjejë dikë
-I dëshiruar më pak nga gratë dhe zakonisht përfundon me gra të dëshpëruara
-Më pak i rrallë
Shpresojmë që tani që fenomeni i Pilulës së Kuqe ka ndodhur, të mund të kalojmë së shpejti në periudhën e Pilulës së Bardhë/Burrit të Nderuar. Nëse shikoni prapa në histori, do të shihni shumë më tepër burra që vlerësojnë nderin sesa shihni sot - do të kthehemi tek kjo përfundimisht. Është thelbësore të kuptoni këto plane mashkullore nëse doni të bëheni gjithçka që mund të jeni dhe të shtrydhni sa më shumë lëng nga jeta ndërsa ecni në planet si burrë (në nder të Zotit)
View attachment 350149
drejt teje po vijne Jexhuxhet dhe Mexhuxhet....Me LITAR
Ti po thua qe ky vjen verdalle ktu ??..Njëri (se më i neveritshmi dihet kush është) që është veshur me aftësi ose “pushtet” dhe e shfrytëzon për gjëra vetjake, pa ta dhënë mundësinë t’i ja kthesh ose përgjigjesh njëjtë.
Apo ndoshta quhet ndryshe ky “maahkull”?