shoku_tanku
Bukë dhe cirk.
E ka për pjerin.Ti po thua qe ky vjen verdalle ktu ??..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E ka për pjerin.Ti po thua qe ky vjen verdalle ktu ??..![]()
Jo patjetër, sepse ky tipi që sillet vërdallë këtu (po të ishte), as që do humbja kohë ta lexoja e jo më ta analizojaTi po thua qe ky vjen verdalle ktu ??..![]()
Jo nuk kam gjë me Pjerin unëjo more cne Pjeri ?![]()
po e di moj moter e di qe se ke me Pjerin , por prape nuk e besoj se atij mund ti filloj emri me P e madhe shtypit..Jo nuk kam gjë me Pjerin unë![]()
Jo jo. Nuk është një i vetëm për fat të keq.po e di moj moter e di qe se ke me Pjerin , por prape nuk e besoj se atij mund ti filloj emri me P e madhe shtypit..![]()
Pse ka hala?Shantazhuesit
Po poPse ka hala?
Bq praPo po
Frikacaku
Mashtrusi
Mosmirenjohesi
Shpifsi
Arroganti
Genjeshtari
Mburracaku
Deliranti
I pazoti
Narcisti
Permenda tipologji te ndryshme te neveritshmerish looolNjë veqori të ketë nga kjo lista dhe është i neveritshëm. Deri më sot nuk kam njohur një që i ka të gjitha këto veçori.
Permenda tipologji te ndryshme te neveritshmerish loool
thuhet tipare te kendshme mashkullore se te bukura jane gay pastajHap noi temë ku të tregosh tipare të kendshme të mashkullit![]()
Meshkujt..
Mos i boj lajka shumë se i rriten veshëtthuhet tipare te kendshme mashkullore se te bukura jane gay pastaj
ja kam hap temen E-se nje i mjafton boll ma![]()