- Anëtar
- Jun 24, 2021
- Postime
- 66,813
- Pikët
- 113
Femra e ka me natyrale ke te aftesi.Ka dhe femra qe e bejne, kjo kategori ka nga dy gjinite aman. Ka budallenj qe i rjepin femrat duke u shitur dashuri sikur dhe e kunderta ka plot![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Femra e ka me natyrale ke te aftesi.Ka dhe femra qe e bejne, kjo kategori ka nga dy gjinite aman. Ka budallenj qe i rjepin femrat duke u shitur dashuri sikur dhe e kunderta ka plot![]()
Si pshm ?Inxhinerim SATANIK. E devijoi nga natyralja, natyra.
Sot nji dreq jane bere amanFemra e ka me natyrale ke te aftesi.
Perpiqen te perfitojn nga femrat.Si pshm ?
Nuk ndaj te njentin mendim , Petro .Perpiqen te perfitojn nga femrat.
Fix. Me nfund u tha nji e verteteSot nji dreq jane bere aman![]()
Dobesuar, patjeter. per cka konkretisht e ke fjalen?Nuk ndaj te njentin mendim , Petro .
Une mendoj qe ju jeni dobesuar brenda llojit tuaj … dhe prandaj rezultojme edhe ne numer te larte .
po por sill pjesen e pare ne fillim, fute tek tema e nxehte e asaj shqiptares amerikane e bankes morgan, qe eshte akuzuar nga ai amerikani i çuditshem,@Pjer Thomas
Kete deshe me sjell ketu?
![]()
1.2K views | INTERVISTË .. PJESA 2 Pjer Thomas Femra shqiptare ndër vite | Adem Gashi
INTERVISTË .. PJESA 2 Pjer Thomas Femra shqiptare ndër vitewww.facebook.com
Mund ta lidhesh me postimin #218 .Dobesuar, patjeter. per cka konkretisht e ke fjalen?
Ia ke fut komplet kot. Po kaq ke kuptu ti e kaq thua ske fajMund ta lidhesh me postimin #218 .
Ndersa dobesimi them qe mbase vjen nga krenaria e tepert ne pergjithesi … dhe veshtiresia per tu ambientuar ne pergjithesi duke veshtiresuar kshu edhe pozicionin tuaj dhe mundesine for survival .
Edhe pak dhe do te ktheheni ne kotele dhe bretkosa . lol
Ose....kompleksi i inferioritetitAi qe paaftesine e tij ja nxjerr femres duke e dhunuar.
Edhe kjo...manipulime ndjenjashAi qe as te mban, as te lëshon.
Nuk ësh kshu shprehja.Ai qe as te mban, as te lëshon.
Nuk i preferojme shprehjet e pistaNuk ësh kshu shprehja.
Desha tia thoja edhe une,por nuk guxovaNuk ësh kshu shprehja.