Etnike
⚖
- Anëtar
- Oct 8, 2022
- Postime
- 7,576
- Pikët
- 113
Vetem se eshte sakrifice me shume te mira !Cte bejme ?..... na ka zene bishti rroten e do ta durojme.....do bejme kete sakrifice![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Vetem se eshte sakrifice me shume te mira !Cte bejme ?..... na ka zene bishti rroten e do ta durojme.....do bejme kete sakrifice![]()
me pelqen kur Profesori
nis dredhon me hapa nate
ne liqeje apo ne dete
@peshkaqeni33 eshte per vete
veshur njejte si Xhentellmen
femrat zihen kush ta kete
dikur ay ka qene i ndrojtut
sot ay eshte Djalli vet
aman qajne te gjorat Gra
enderrojne te jene me te
njera don ti jap bekimin
tjetra don ti shtroj nje dreke
ay njejte si gjithe Shenjtoret
mbushur plot me gra oborret
don ti kungoje nje per nje
ejani me rradhe pas ores 1'
Sa genjen o burr hena edhe nje cap ka mbetur ku ishe ti ter kto dit?E kam kete ves.
Me kap sa here fillon dhe haet hena.
Ishte nate frymezimi mbreme , as vete nuk e dinim sa gjera na pelqeninMe pelqen si shkruani,
jeni tmerresisht te zot,
Sa romantik qe qenkerkeni
nuk ju kisha njohur dot.
Ke kshu ?M pelqen kur te shoh nga krevati sapo ngrihesh nga gjumi me nje corape duke ecur pertueshem neper shtepi
ky i forumit ose ai reali?Komshiu im është më sexy.
Po ty dihet ajoKe kshu ?