Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Meme qe te pershtaten #2

Nuk ka ngelur ndonje dhome ne shtepine time qe te jete e imja. Gabimi me i madh qe kam bere eshte qe bleva shtepi te madhe pasi asgje nuk ka ndryshuar pervec faktit qe tani kane me shume dhoma per te bere pis dhe rremuje. 😡
So funny you say this, kur shkoj ne europe dhe shikoj shtepit e vogla mendoja "sa kollaj e kan ta pastrojn" 😆

So funny you say this, kur shkoj ne europe dhe shikoj shtepit e vogla mendoja "sa kollaj e kan ta pastrojn" 😆

Per Zotin s’e kane idene sa me fat jane.

Te kane ardhur kercenimet per te ikur nga shtepia ty Rexh se ky i vogli im me ka thene nja dy here kur i kam prishur qejfin qe I need to get out of his house. Are you taking over the mortgage i thashe se do me besh nder. Yes tha, I don’t need you, I have money in my piggy bank. 🤣 Ose i thashe me mire akoma po ju le te dyve aty perjashta ne backyard t’i beni shoqeri pates qe po ngroh vezet. lol Vetem kur hidhet kjo e zgjuara e babes se vete: “You wouldn’t dare, it’s called child negligence & endangerment!”. 😲 Nuk e di ca ju mesojne ketyre femijeve tane ne shkolle. 🙄

Per Zotin s’e kane idene sa me fat jane.

Te kane ardhur kercenimet per te ikur nga shtepia ty Rexh se ky i vogli im me ka thene nja dy here kur i kam prishur qejfin qe I need to get out of his house. Are you taking over the mortgage i thashe se do me besh nder. Yes tha, I don’t need you, I have money in my piggy bank. 🤣 Ose i thashe me mire akoma po ju le te dyve aty perjashta ne backyard t’i beni shoqeri pates qe po ngroh vezet. lol Vetem kur hidhet kjo e zgjuara e babes se vete: “You wouldn’t dare, it’s called child negligence & endangerment!”. 😲 Nuk e di ca ju mesojne ketyre femijeve tane ne shkolle. 🙄
Oh my god how she knows about that 🤣 but scary too 😅
Kete money ne piggy bank ma thot dhe djali, "dua nje loder me parat qe kam ne piggy bank"..."xhoxho sa te bleva disa lodra per ditelindjen"..:"po dua te blej me keto para gjithashtu"...."prit sa te mbushet plot"...var turinjt, nderkoje nuk prek asnje loder qe i ka grumbulluar kudo neper shpi 🙄

Oh my god how she knows about that 🤣 but scary too 😅
Kete money ne piggy bank ma thot dhe djali, "dua nje loder me parat qe kam ne piggy bank"..."xhoxho sa te bleva disa lodra per ditelindjen"..:"po dua te blej me keto para gjithashtu"...."prit sa te mbushet plot"...var turinjt, nderkoje nuk prek asnje loder qe i ka grumbulluar kudo neper shpi 🙄

Kjo e imja eshte 7 going on 27. lol Me tha dje qe ajo dhe i vellai kur te rriten do blejne shtepite e tyre por afer nesh qe te vijne per darke. I thashe nuk qenkeni kaq te zgjuar sa e mendoja. Pse do harxhoni leke kur mund te jetoni ketu rent-free edhe pse babai i tyre mezi po numeron ditet deri sa te mbushin 18 dhe te ikin ne universitet. lol
You have too many rules and our sanity and happiness is more important than money - tha. 🤣🤣🤣 I thashe Mandit mos e vrit me mendjen se as nje sekonde me shume se c’u duhet nuk do rrine ne kete shtepi. Sa mire do bejne tha ky dhe edhe ato darkat t’i harrojne se do jeme ne bregdetin e Shqiperise e jo duke pritur keta. 🤣

Back