YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 43,725
- Pikët
- 113
Te tha se ishte luan harrove![]()
Kam menduar se ben shaka, si gjithmone.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te tha se ishte luan harrove![]()
Jo ben shaka fifti fifti lolKam menduar se ben shaka, si gjithmone.![]()
E di moj shoqe, e di! Mbreme shkova fjeta tek prindet, se u nxe edhe per pak hoqi kepucen.
edhe kete beri, me siguri i the dicka ti se luanet nuk merziten kot per se kotiE di moj shoqe, e di! Mbreme shkova fjeta tek prindet, se u nxe edhe per pak hoqi kepucen.
Asgje moj s’i thashe, te betohem. Vetem e pickova pak kur futi kembet ne uje.edhe kete beri, me siguri i the dicka ti se luanet nuk merziten kot per se koti![]()
E di moj shoqe, e di! Mbreme shkova fjeta tek prindet, se u nxe edhe per pak hoqi kepucen.
Asgje moj s’i thashe, te betohem. Vetem e pickova pak kur futi kembet ne uje.![]()
Kujdes se do te djegi ty bashk me marksin, numer nje serial killers jan shenja e gaforresMos genje! Ti vishje fustanet e me thoshe he si duket. Njehere dy here e po boll te thashe se po lexoja Marksin e me hoqe mendjen!!!
Ke prova?? LolKujdes se do te djegi ty bashk me marksin, numer nje serial killers jan shenja e gaforres![]()
Kujdes se do te djegi ty bashk me marksin, numer nje serial killers jan shenja e gaforres![]()
Pse kshu je ti shoqe? Pa flok?![]()
Mos o zot!!
Me kujtohet si tani kur po shihja ndeshjen dhe faktikisht isha me Tyson. Mire qe ja hengri si beast qe ishte, por edhe s’i pelqeu mishi, e peshtyu.![]()
Shoku vani, kaq rend je zhytur neper libra sa as nuk e ke pare gruan tende ne sy?Po thashe mos ishe ti ose ngjante si ju shoqe. Se te nxin dielli i florides![]()
Po thashe mos ishe ti ose ngjante si ju shoqe. Se te nxin dielli i florides![]()
Shoku vani, kaq rend je zhytur neper libra sa as nuk e ke pare gruan tende ne sy?