Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 3,475
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !cfare eshte kjo Tabela mo shoku ?
Thotë; nëse nuk të pëlqen rruga ku po ecën, fillo të shtrosh një rrugë tjetër.cfare eshte kjo Tabela mo shoku ?
mund tjua sqarosh ne gjuhen shqipe antareve te Forumit ku mblidhen gjithe shqiptaret ane e kend botes mbare..
na bo sikur u ka rrit ne Teksas ky ??
pike e zeze..![]()
po pra , thote per ty..Thotë; nëse nuk të pëlqen rruga ku po ecën, fillo të shtrosh një rrugë tjetër.
Po se zakonisht shprehjet i lexoj në anglisht ndaj dhe e solla në anglisht këtë shprehje.po pra , thote per ty..
kur di shqip , perse shkruan ne anglisht , aq me teper qe ata qe i lexojne jane Shqoptar te kulluar , me rrenj dhe dege.![]()
ah ti do kopanisur cdo xhuma me thupra thane , ndersa Mentori yt , @Petrit Kola , pak i ka kamzhiket e meshinit..Po se zakonisht shprehjet i lexoj në anglisht ndaj dhe e solla në anglisht këtë shprehje.
ah ti do kopanisur cdo xhuma me thupra thane , ndersa Mentori yt , @Petrit Kola , pak i ka kamzhiket e meshinit..![]()
Gati jam shoku Vani..
Gati jam shoku Vani..
Por me nisni nje makine tme marri dhe tme sjelli ne shpi ne 2 te nates , dhe gati me ke..
Ndryshe , ma bej hallall , por nuk mundem..
Dy here isha , me moren nja dy shoke me vete.
Tani ata iken serish , se punojne ne ndertim ne Malte.
@Mistrece
Kam ven re ne forum sklleverit demokratik sikur skllverit komunist dikur, levdojn prangat e tyre.
View attachment 357006