Sunshine
The rare kind
- Anëtar
- Sep 19, 2020
- Postime
- 26,537
- Pikët
- 113
Kur te ndryshojne kohet dhe te vi nje era e re.Kur do e kemi kete fat
Mbase duhet te ndalojme te lexojme libra
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kur te ndryshojne kohet dhe te vi nje era e re.Kur do e kemi kete fat
Mbase duhet te ndalojme te lexojme libra
Shume njerez lexojne gjera te bukura..por pak i ndjejne ato qe lexojneKur te ndryshojne kohet dhe te vi nje era e re.
Po cte bej populli shkrete..Rruges per ne aeroport sot nje taksixhi po me thoshte qe Paskuqani eshte shpallur zone e kuqe dhe do blehet e gjitha nga hebrenjte.
E kam menduar disa here sot, sesi populli nuk e ka idene me te vogel se çfare behet ne nivelet e larta..
Rruges per ne aeroport sot nje taksixhi po me thoshte qe Paskuqani eshte shpallur zone e kuqe dhe do blehet e gjitha nga hebrenjte.
E kam menduar disa here sot, sesi populli nuk e ka idene me te vogel se çfare behet ne nivelet e larta..
Pse jo?@Linda si thu ndërrojmë nick, na u lodh i vjetri, ka nevoje per paterica..![]()
Si mendon vere ti Sanije, une Sevdije..Pse jo?![]()
Nuk na shkonSi mendon vere ti Sanije, une Sevdije..![]()
Ok si thua ti e bejme, San dhe Sev s'do ishte keq.Nuk na shkon
Ta mendojmë njëherë dhe pastaj ta vendosim![]()
Po u bashkua akaunti me Une jam qe eshte e njejte me Celine. Jane te dyja i njejti person dhe ka me nicke por po ndaloj te Celine. lolNga e kuptove ?![]()
Po celina kush ishte?Po u bashkua akaunti me Une jam qe eshte e njejte me Celine. Jane te dyja i njejti person dhe ka me nicke por po ndaloj te Celine. lol
Si nuk lodhen duke hapur akaunte kur e dinë që një ditë do bashkohet me të vjetrinPo u bashkua akaunti me Une jam qe eshte e njejte me Celine. Jane te dyja i njejti person dhe ka me nicke por po ndaloj te Celine. lol
Ty do ta ve Marvie@Regina po mua do ma nderroni? E dua emer shqip kesaj here![]()
Flutra lolTy do ta ve Marvie![]()