Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...2

Edhe 5 ore e gjysem :/
Shijoji orët Xhina se këto pesë orë që po kërkon të ikin sa më shpejt nuk kanë për t'u kthyer më kurrë në buxhetin e jetës tënde.

Miliarderët pleq që janë duke vdekur do paguanin miljarda dollarë për këto 5 orë që t'i po kërkon që të ikin sa më shpejt.

Pra, shijoje çdo moment të jetës Xhina sado e hidhur që të na duket sepse është shumë më e çmuar se ajo rroga që po merr.

Shijoji orët Xhina se këto pesë orë që po kërkon të ikin sa më shpejt nuk kanë për t'u kthyer më kurrë në buxhetin e jetës tënde.

Miliarderët pleq që janë duke vdekur do paguanin miljarda dollarë për këto 5 orë që t'i po kërkon që të ikin sa më shpejt.

Pra, shijoje çdo moment të jetës Xhina sado e hidhur që të na duket sepse është shumë më e çmuar se ajo rroga që po merr.
Smund ti shijoj por po i shtyj gjithesesi :p

@Xhina të merret me pikturën me mirë,të mos i ndjej orët🙄

Back