Sa e mire je
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Sa e mire je
Sha ka noll?
Pse ma kthen pytjen me pytje
Ti di gjo![]()
Ta kthej unë si të dush tiPse ma kthen pytjen me pytje![]()
Te mesme me pakTa kthej unë si të dush ti
Si e do?![]()
Si shoku XhemalTe mesme me pak![]()
Eee si ai qe e rrufiste kafen duke e thith me lezet per te bere zhurme qe ta nigjonte shoqja ne krah … tip ngacmimi dmth aq dhe cjerrësSi shoku Xhemal![]()
Në fakt ashtu shijon kafja, duke e rrëfitur dhe thithurEee si ai qe e rrufiste kafen duke e thith me lezet per te bere zhurme qe ta nigjonte shoqja ne krah … tip ngacmimi dmth aq dhe cjerrës![]()
Sjan gjith si un pa dreqniNë fakt ashtu shijon kafja, duke e rrëfitur dhe thithur
Paska qen qerrata,se dija që i kishte kshtu ngacmimet për shoqkat![]()
Ti se nga zhdukesh gjithe javes , Zoti e merr vesh..Rrofsh lol
Ne pune lolTi se nga zhdukesh gjithe javes , Zoti e merr vesh..
Por gjene mire se shfaqesh ne Fund Jave te pakterten..![]()
Ti je i urtë ,zëri gojës nuk të ndihetSjan gjith si un pa dreqni![]()
Te gjithe ne pune jane , por e gjejne 5 minuta kohe sa per te futur koken ne Forum , sa tja bej Taaa.Ne pune lol
Ku te me lesh aty me gjenTi je i urtë ,zëri gojës nuk të ndihet![]()