Ku di une.Per ça po flet Ledri, se se kapa?![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ku di une.Per ça po flet Ledri, se se kapa?![]()
Po shifja nje reels dhe mu kujtu kolegia qe mtha dje: Ade vec ti kur flet me klientet ne telefon dhe kur ben njoftimet me mikrofon, dukesh sikur je e specializuar ne ate gje dhe dukesh si ze i regjistruar por ne modalitet 50% te embel dhe 50% pikant.
E pash njehere… e mendova dy here… mu kujtu nje drejtor qe nuk eshte mo qe me mori njehere aty ntelefon dhe mthot: “tlutem bo akoma nje njoftim tjeter se vec ty te degjojn”
Un hic menja… tani po mendoja qe zeri im degjohet ne dyqanin ton, neper dhomat e ndrrimit, ne gjith zyrat, te parkingu madh, te showroom dhe te zona edile.
Po pse un e kam fajin qe kto flasin sikur i ka fut njeri thiken nfyt
dakort jemi , ama ne ktu nuk e njohim zerin tend Live , vetem cfare thua ti , se ne nuk kemi fakte qe te besojme..![]()
po , ti mire e ke , por ne kujtojme sikur ti shkruan ktu qe ne te behemi pjese e bisedes tende , sepse ne te kundert..kam ves te shkruaj ketu cfare kam ne mendje thjesht sepse kam van re qe pasi e bej, sikur kjo gje sme bezdis me dhe jo sepse kerkoj konfirmim
![]()
Keta persona kane nje gje te perbashket IP-n Ah dhe arrogancen. Si shpjegohet? A thua jetojne te tre ne nje shtepi dhe perdorin nje kompjuter ? Ti me ta jeton qe i njeh kaq mire?Ja fute kot fare. As nuk kane pike lidhje me njera tjetren...
Celine eshte goca babit me leke, qe paguante abonim palestre per qenin te Vin Bakalli
Ka pas hedhur njehere nje “very friendly” audio ketu ne forum… me ty e paska pasur?
JamUne eshte fiksimi shekullor i @Venom tek forumi tjeter.And no, its not Lega… Kush ka qene tek forumi i Wxp, 100% e njeh.
Ndersa zysha (Butterfly), e them me plote bindje qe eshte goca me e bukur qe ka hyre ndonjehere (dhe me shume mundesi qe do te hy ndonjehere), tek ky forum. Nuk e di sa e njihni ju.