Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 56,089
- Pikët
- 113
hesht. pusho. mos fol. jezit.ata jam une, une i kam organizuar
pike.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !hesht. pusho. mos fol. jezit.ata jam une, une i kam organizuar
Bashkfajtor dhe bashkvuajtes.“Jo cdohere kur lendohesh esht faji i te tjereve, por as cdo here nuk esht faji jot”
Beni TRAZIRA, dashuria nuk garanton te drejtat.hesht. pusho. mos fol. jezit.
pike.![]()
Dashuria eshte si Lufta , te bejne me Gjak.Beni TRAZIRA, dashuria nuk garanton te drejtat.
Lufta behet vetem ne emer te dashuris.Dashuria eshte si Lufta , te bejne me Gjak.![]()
mungesa e dashurise te ben ty , qe te luftosh cdo dite me Mullinjte e Eres.Lufta behet vetem ne emer te dashuris.
Qe ne 5 te mëngjesit, mendjen tek mikeshat e zeza?mungesa e dashurise te ben ty , qe te luftosh cdo dite me Mullinjte e Eres.
kerko ndihme.
madje , madje fillo nga @Hello Kitty ..
kerkoj asaj te te gjej nje zezake , nga ato qe ne te bardhet i mbajme per pastruese shtepish...ato do te mesojne.![]()
po kur tjetri te kerkon ndihme , duhet ta ndihmoshQe ne 5 te mëngjesit, mendjen tek mikeshat e zeza?![]()
e prenoton hotelin ne Kurvelesh derisa te vije ballonja tjeter.Edhe ti pellazg je. Barazon masturbimin me dashurin. Nuk shef dallim, Jan nje per ty.mungesa e dashurise te ben ty , qe te luftosh cdo dite me Mullinjte e Eres.
kerko ndihme.
madje , madje fillo nga @Hello Kitty ..
kerkoj asaj te te gjej nje zezake , nga ato qe ne te bardhet i mbajme per pastruese shtepish...ato do te mesojne.![]()
Per cfare dashuri flet mer ?Edhe ti pellazg je. Barazon masturbimin me dashurin. Nuk shef dallim, Jan nje per ty.![]()
po urrejtja, lind me njeriun?Per cfare dashuri flet mer ?
Ajo lind bashke me njeriun..
E ke peshuar ndonjehere ne kandar , perse Urrejtja tende ja ka marre frymen Dashurise , qe therret SOS...![]()
jo , njeriu eshte Melek vjetet e para..po urrejtja, lind me njeriun?