• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

@Mistrece
Sme kap gjumi fare kto dy dit, me ra ndermend natyra jote a qete duke na treguar noj pjese libri te bukur qe ke lexuar kto kohet e fundit. Shkurtimisht me trego noj perralle te bukur tme vij gjumi pleaee!lol Uroj te jesh mire, just saying hello.

30% fee nga app ku hyjn 4 lloje fees + fee cmimet e ritura te restorantit sepse i bejn i ven fee grub hub ,cmenduri arrin cmimi 50% me shumd qe shitet ne restorant + tips for the driver.
Thashe te beja nje order nga amazon + tani qe morri grubhub tek nje restorant bistro po vt me mire po iki vet. Uber po temu..

Ja ca shembuj per klientin
View attachment 358068
Per restorantin
View attachment 358066
Nuk i beje dot vete lingunit?? 🙄🤦‍♀️

@Mistrece
Sme kap gjumi fare kto dy dit, me ra ndermend natyra jote a qete duke na treguar noj pjese libri te bukur qe ke lexuar kto kohet e fundit. Shkurtimisht me trego noj perralle te bukur tme vij gjumi pleaee!lol Uroj te jesh mire, just saying hello.
Miremengjes.

Ndonjëherë zemra qan për një ëndërr, jo për një njeri.

Kini kujdes nga burrat e shemtuar tha se mos tradhetojne se ata te pashmit kane marre imunitet nga provokimet 😂🤣
mire moj mire , dakort jam.
po punen e asaj gotes nuk e kuptoj mire une ?

apo pinte i shkreti qe mos diktohej se ishte i shpifur ?

eh medet , cfare nuk bejne njerzit e shkrete..

jo moj moter , nuk pi @Petrit Kola , sado i shpifur te jete. ai eshte vetvetja fundja..🦊😇

Back