• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

S'më prek dot më njeri në forum. Nuk acarohem lehtësisht si më parë. Çdo gjë është e qetë. Kur më bullizojnë, shikoj terezinë time, kur e kanë me kunjë terezinë time. Pse të shqetësohem kot ?! Pashë Akrepin për herë të parë të acaruar në forum dhe më kujtoj veten para shumë muajsh, ku prekesha nga fjalët e të tjerëve në forum. Por i premtova Mandit që nuk do merresha më me ta, dhe qysh atëhere kam parë terezinë time. As banned nuk kam marrë dhe asnjë njeri nuk kam lejuar që të ndikoj dhe të më nxjerr keq në sytë e të tjerëve. No winners no losers.
Po shume mire.

Ama , askush nuk te ka ngacmuar kurre , nese ti i pari nuk i ke provokuar...per kte te jesh i sigurt sot dhe gjithmon.😎

Pse per forumin rrojm ne🤔
Jo se rrojmë për forumin, por instinkti i parë është mbrohesh kur dikush të ofendon. Por është interesante (të paktën tek unë), që kur i premtoj dikujt diçka e mbaj. I thashë Mandit që nuk do merrem me ata që do më bezdisin, dhe deri tani e kam mbajtur premtimin. Forumi nuk ka ndonjë vlerë në jetën time, të kuptuarit e vetes po. Unë kisha një problem; doja të kisha të drejtë dhe kur debati eskalonte në emocione unë shaja. Tani, e marr me sporitivitet dhe preferoj që të jem njeri i edukuar dhe me mirësjellje sesa një njeri që shan.

Jo se rrojmë për forumin, por instinkti i parë është mbrohesh kur dikush të ofendon. Por është interesante (të paktën tek unë), që kur i premtoj dikujt diçka e mbaj. I thashë Mandit që nuk do merrem me ata që do më bezdisin, dhe deri tani e kam mbajtur premtimin. Forumi nuk ka ndonjë vlerë në jetën time, të kuptuarit e vetes po. Unë kisha një problem; doja të kisha të drejtë dhe kur debati eskalonte në emocione unë shaja. Tani, e marr me sporitivitet dhe preferoj që të jem njeri i edukuar dhe me mirësjellje sesa një njeri që shan.
Hajd se ndonjeher e duan shqeto keta
Mos ta nin 😌

Se mos fillon prape nga prockat e tua pastaj ?

Tani , kuptohet , ke pire ndonje gote qumesht dhe ndihesh mire , ama neser mund te jesh me buba , dhe frap fillon..🦊

Po ta kesh vënë re, nuk e përdor shumë forumin. S'më është dashur ta përdorë shumë. Më parë e përdorja për debate. Tani për përmirësim.
Dakort , edhe nje gje.

Ki parasysh se shume Vajza ktu te kane keshilluar , dhe jane mare seriozisht me ty , njesoj sikur te te kishin vella.

Tregohu mirnjohes dhe falenderoji ndonjehere..

Nuk i beje dot vete lingunit?? 🙄🤦‍♀️
Vajta tek peter luger

Prita 10 minuta henga nje drek shkovi rreth 370 me tip , nuk jap 50% te cmitit ne fee dhe tip tek uber dhe doordash sikur te me falin. Me leket qe i jeo atyre shkon tek club polo bar https://www.ralphlauren.com/global-polo-bar

Ose cipriani https://www.casaciprianinewyork.com/

dhe peter luger dhe ben nje drek se sa nje linguin ose ribeye. Paguan per konvience te delivery rreth 200% te cmimit si perfundim nje mediokritet sikur me qene prime quality.90% te rasteve ushqimi eshte i perplasur nga rruga deri sa te vij presin dhe 15 %-20 %tip mire qe marrin rreth 30 lloje fee per delivery dhe sjan as kamarjer.

Last edited:
Back