• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

Shumica e atyreve qe shkruhen dhe thuhen jane budalliqe. Ju iken jeta duke thene dhe duke qesh me budalliqe.Miletit.

Edhe njehere kur e gjejne Diçka tejet te bukur dhe te vertete e flakin poshte me teknikat e budalliqeve dhe budallenjve qe I kane rrethuar dhe I rrethojne...

Se kujtojne se ai apo ajo eshte I njejte me "budallenjte" qe e rrethojne...

Mileti 🙄

Kam pire mbreme nje souvignon blanc nga ketu...ishte aq e embel. A thua eshte vjeteruar keq 🤔

Kam pare shume emisione si Me zemer te hapur, Live me Odeten, Prinjat, etj, konkluzioni-Injoranca kombinuar me varferine sjell prodhon mostra dhe viktima -nje cikel vicioz qe kalon nga brezi ne brez.

Thashe ta lija dritaren e banjes hapur, por sikur hapa deren e saunes u ndje. S’leviste ajri fare. E mbylla. Te mendosh qe do jete me vap ne ditet ne vazhdim. 🥵

Back