Eshte e bëshme komshia?E lexova ene un e direkt ja cova komshies posht.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Eshte e bëshme komshia?E lexova ene un e direkt ja cova komshies posht.
Nuk e diPo per femrat?
Do vdesim me perpara se burrat taneNuk e di![]()
Po ti nuk je shqipëtarë kështu, ëëëëëëë?S'më pëlqejnë fare shqiptarët, janë të paedukatë, janë pa mirësjellje, kërkojnë luftë. Shqipëria është xhungël...
Shiko ça mentaliteti kanë shqipëtarët; kaloj njëri me shpejtësi në një rrugë (ishte me makinë). Personi A thotë; ku vete ky ? Personi B; ai është t'ja japësh bam dhe të bësh burg (drejtoj dorën spontanisht dhe bëri sikur shkrepte këmbzën e pistoletës). Në vend që të thoshte; nuk kemi ça ti bëjmë, kështu janë ca njerëz, por me vrap u hodh tek pistoleta dhe vrasja.Po ti nuk je shqipëtarë kështu, ëëëëëëë?
Apo e ke futur edhe veten brënda komplimenteve?![]()
Në çdo vënd të botës ka budallenj!Shiko ça mentaliteti kanë shqipëtarët; kaloj njëri me shpejtësi në një rrugë (ishte me makinë). Personi A thotë; ku vete ky ? Personi B; ai është t'ja japësh bam dhe të bësh burg (drejtoj dorën spontanisht dhe bëri sikur shkrepte këmbzën e pistoletës). Në vend që të thoshte; nuk kemi ça ti bëjmë, kështu janë ca njerëz, por me vrap u hodh tek pistoleta dhe vrasja.
Ndihmoje pak zonjëzën që t'i zgjatet jeta shoku Uran!Nuk e di![]()
Ke të drejtë, gabimi im që i futa të gjithë në një thes.Në çdo vënd të botës ka budallenj!
Nuk mund t'a fusim gjithë popullatën në një thesë për fajin e disa budallenjve.![]()
Lene se e zuni lemza tshkretenEshte e bëshme komshia?![]()
Me syze apo pa syze? Pyes per nje shok te mos i vejë dëm seanca..
Ngopet ariu me miza?