• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Mendime çasti...3

Plaget te kemba nuk me jane sheru e me djegin
Kyçi akoma me dhemb dhe une nuk ec dot normalisht

A ma ka ba koka qe sjam vizitu🙄
Po🤣

te hapesh guasken e tjetrit dhe te durosh eren e rende te botkuptimit te tij dmth te humbesh kohen me kot apo ne rastin e gruas te behesh nene!!

Njerezit qe hiqen perfekt ne social media, vene vetem foto “perfekte”, me duken shume bosh perbrenda, se di. .

te ishe i persosur nuk ishte e mundur keshtu qe lindi genjeshtra! genjeshtaret e pare nuk kane qene gjeniale por budallenj si ti dhe si une bestyte dhe mendje kujtues permendesha te medhenj

Njerezit qe hiqen perfekt ne social media, vene vetem foto “perfekte”, me duken shume bosh perbrenda, se di. .
Kjo mania eshte perhapur tmerrsisht shume
Nga njera ok, kane perfitime, nga ana tjeter ca bote po ndertohet...

Me duhet me shume kujdes, te mendoj me gjate, dhe te kujdesem per veten, ndjesite, emocionet e mia ne menyre qe mos te behen te ngaterruara.
Sepse jo gjithmone cdo gje eshte e shendetshme, kalon ne merzi dhe nuk di si ta ndalosh😊

Back