Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ka momente qe me hasen@Respected pse habisesh ti![]()
Ka nje shprehje knej nga nahit tonaJa po mendoja akoma per kete shotsin e mbremshem, me genjeu mendja se do ta pjja vete! Ja qe magjja zgjati 5 sek sa bera foto se ma perpiu hubby
View attachment 360620
Po me mire . Se une sjam shume e pijeve! Nder me beriKa nje shprehje knej nga nahit tona
"Pije se ta pi hoxha"![]()
Kur t kesh kshu hallesh na bej ze se te nderojm pa u lodhPo me mire . Se une sjam shume e pijeve! Nder me beri![]()
Ste le kush radhe! Na ftoi kunati me kunaten mbreme per drink, kishin ardhur te dy ne forme. Pak tipsy lol, e humba sensin e numerimitKur t kesh kshu hallesh na bej ze se te nderojm pa u lodh![]()