Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Menuja e ditës 2

Fola si shqiptar.
Shqiptarit ti vish anash ti..

Nje dite do te te vije turp kur te te pyesin , Cila eshte Origjina juaj ?. Ngaqe nuk di per ke ti thuash me pare..

Ngaqe deri dje u je mburrur te tjereve , se je Grek , Serb , Izraelit , dhe njerzit do te te largohen sikur te kishe Leprozen..

Perse , sepse Identiteti yt eshte mjaft i ;

DYSHIMTE. 😇🙄🥸🐱😴

Shqiptarit ti vish anash ti..

Nje dite do te te vije turp kur te te pyesin , Cila eshte Origjina juaj ?. Ngaqe nuk di per ke ti thuash me pare..

Ngaqe deri dje u je mburrur te tjereve , se je Grek , Serb , Izraelit , dhe njerzit do te te largohen sikur te kishe Leprozen..

Perse , sepse Identiteti yt eshte mjaft i ;

DYSHIMTE. 😇🙄🥸🐱😴
Kolegu im ne Amerik me thote se vetem une them se jam shqiptar dhe e them me krenari. :)

Te lumshin duart or mik , po sikur te kishin nga 1 etikete kto gjojnat , nuk do te qe keq. Psh , pervec Taves Kosit dhe Bukes Misri me ngjan njera , ato tjerat nuk i shquaj dot sec jane..

Se shoh ca so tip fera bukesh me veze persiper , por vetem ti e di se c'jane , por kuptohet nuk i tregon se ke hall se te vjedhin grate recetat..dhe ti , dihet , je shume i rafinuar , ndaj nuk i tregon me te paren..🤣🤠

Te lumshin duart or mik , po sikur te kishin nga 1 etikete kto gjojnat , nuk do te qe keq. Psh , pervec Taves Kosit dhe Bukes Misri me ngjan njera , ato tjerat nuk i shquaj dot sec jane..

Se shoh ca so tip fera bukesh me veze persiper , por vetem ti e di se c'jane , por kuptohet nuk i tregon se ke hall se te vjedhin grate recetat..dhe ti , dihet , je shume i rafinuar , ndaj nuk i tregon me te paren..🤣🤠
Nuk i kam gatuar unë këto... unë vetëm i kam ngrënë.
Pjata e parë është supë me mish pule.
E dyta është bukë (baguette franceze) që ka sipër djathë të butë mozarella dhe pjeshkë.
E treta është djathë i bardhë i skuqur me ca farëza.
E katërta është bukë e bërë vetëm me thjerrëza të kuqe.

Nuk i kam gatuar unë këto... unë vetëm i kam ngrënë.
Pjata e parë është supë me mish pule.
E dyta është bukë (baguette franceze) që ka sipër djathë të butë mozarella dhe pjeshkë.
E treta është djathë i bardhë i skuqur me ca farëza.
E katërta është bukë e bërë vetëm me thjerrëza të kuqe.
asnjeren prej tyre nuk gjeta ?

ate supen e ngatarrova me tav kosi , kurse ato fetat e bukes i ngatarrova me veze...nejse , duken qe jane te mira.😎

Back