Nikotina2.2
Ne betejë me kllufizmin dhe pallifarizmin
si ki gatuuuuuQoftet i kam gatuar vete
View attachment 359027
qe do msonte dhe noti vogel me gatu se kisha imagjinu kurr
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !si ki gatuuuuuQoftet i kam gatuar vete
View attachment 359027
Jan me mish ricota e kungull,hudher e mill bajameshI paske knoq![]()
Te befshin mire atehere , thashe se mos ke harru me i skuqJan me mish ricota e kungull,hudher e mill bajamesh
Prandaj duken kshu
Ama jane te shishme
tshishme jan se i ka gatu kuzhinierja me profesionale nforummmmJan me mish ricota e kungull,hudher e mill bajamesh
Prandaj duken kshu
Ama jane te shishme
Thank uuuuTe befshin mire atehere , thashe se mos ke harru me i skuq![]()
Edhe une kshu mendojtshishme jan se i ka gatu kuzhinierja me profesionale nforummmm![]()
I forte qenke se ajo ska ngel me njeri pa u zenePse paska dy menu dite?![]()
Une e vlerësoj..e kam vlerësuar gjithmonë,per çiltersinë dhe shpirtin e pastër qe ka.I forte qenke se ajo ska ngel me njeri pa u zene![]()
Bej shakaUne e vlerësoj..e kam vlerësuar gjithmonë,per çiltersinë qe dhe shpirtin e pastër qe ka.
HHahahahhahaaha po do mngele naj njeri se ngwlem tu zanI forte qenke se ajo ska ngel me njeri pa u zene![]()
Pikerisht kete thashe dhe uneHHahahahhahaaha po do mngele naj njeri se ngwlem tu zan![]()
Nje Michelin Star e meriton per kte kryeveper, apo jo @L0verman ?Qoftet i kam gatuar vete
View attachment 359027