Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 56,826
- Pikët
- 113
Te paste bere mire or shok.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Te paste bere mire or shok.
Rrofsh Xha TaniTe paste bere mire or shok.![]()
Ku ka me mire se peshku ne fundjave
Knej nga ne nuk bohet llaf te gjesh icik sardel..Ku ka me mire se peshku ne fundjave
Te befte mire![]()
I lehteKu ka me mire se peshku ne fundjave
Te befte mire![]()
Qa a kjo?Nje Michelin Star e meriton per kte kryeveper, apo jo @L0verman ?
Michelin star eshte nja nga vleresimet me te larta qe mund te marre nje chef guzhine apo restorant. Max jane 3 yjeQa a kjo?
Mduket talli lesht me mu kyMichelin star eshte nja nga vleresimet me te larta qe mund te marre nje chef guzhine apo restorant. Max jane 3 yje
Po per brezin tat qe sdin me skuq nje veze dhe une do ta jepja nje yll michelin pa hater fare lolMduket talli lesht me mu ky![]()
Kush tallet me ty,ti thyejmë duartMduket talli lesht me mu ky![]()
Recetat tjera coming soonPo per brezin tat qe sdin me skuq nje veze dhe une do ta jepja nje yll michelin pa hater fare lol
E shof une do martohesh ket vit me duketRecetat tjera coming soon![]()
PaxiKush tallet me ty,ti thyejmë duart![]()
ka mundesiE shof une do martohesh ket vit me duket![]()
Ate e kemi shokun tone..thashe se mos ishte ndonjë tjetër qe nuk e shohPaxi
ka mundesi![]()
Nuk dua të paragjykoj meqë nuk punon më në kadastër por titulli i temës është vari booletE shof une do martohesh ket vit me duket![]()
Sna del tema ca keni ngrenë..ne i postojmë te gjitha ketuNuk dua të paragjykoj meqë nuk punon më në kadastër por titulli i temës është vari boolet
Kur do e mësojnë shqiptarët që menuja nuk një pjatë groshë
Të më falësh për fjalorin 18+![]()