L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 17,184
- Pikët
- 113
Kam sebep sotPjata jote mund tjet mo e shijshme
Jo pse ka kofsha/shale etj
Po Marla e paska hap specin bukur
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kam sebep sotPjata jote mund tjet mo e shijshme
Jo pse ka kofsha/shale etj
Po Marla e paska hap specin bukur
Kam sebep sot![]()
Te befte mire Xha Tani, kenaqe zemren.Sa e futa taven ne furre , Speca te mbushura....,se di per ceshtjen e erzave , por cfare gjeta i futa..
piper te zi , rigon , koper , majdanoz dhe nenexhik..
te shofim cfare note do te marrin ne finale ?
tani po jua them ne koefidence ?
notat ja ve vet vetes time..
fundja me shume se e njof une veten time nuk me njef ai tjetri qe vjen nga ana anes...
ama , jam shume rigoroz , jo si @shoku_tanku qe i ve vetes direkt 10 , edhe pa u kuq peshku akoma..
keni pare keshtu ju .?
jo jo , mos e ktheni koken sa majtas djathtas , asnje nuk keni nga pas..![]()
Bujrum Regi..Te befte mire Xha Tani, kenaqe zemren.
E paske qa taxhaniView attachment 359291
bujrum o antar te shijshem veror..urdheroni nga une per darke..do ta shoqerojme me sallate dhe tarator me hudhra..![]()
Ate i thashe Regines.E paske qa taxhani![]()
Qe 10 mjesit e?!Ate i thashe Regines.
Kam qe ne 10 te mengjesit qe po u merrsha me kye Projekt - Pilot te rrumbullaket.. por e ndrroj.gjysmen me 5 fije peshk te @shoku_tanku ..
fundja po te doje , une si lutem me...![]()
po mire o mire , se e bona me shkeputje dhe ti..Qe 10 mjesit e?!
Qeke vonu pak fare
Po paaaak pak
I gje di te them, tanku se ka bere asiher aq mire kete gje.View attachment 359291
bujrum o antar te shijshem veror..urdheroni nga une per darke..do ta shoqerojme me sallate dhe tarator me hudhra..![]()
Qe 10 mjesit e?!
Qeke vonu pak fare
Po paaaak pak
gabohesh rende moj thellenxe e xhaxhait..I gje di te them, tanku se ka bere asiher aq mire kete gje.
Ka bere byrek dhe peta po, aty sia merr dot ti
Ca thu o taxhanigabohesh rende moj thellenxe e xhaxhait..
e shumta qe gatuan @shoku_tanku eshte nje zgare peshk lumi.![]()
isha tu fol me Niki o daj..Ca thu o taxhani
Sjam thellonxa un
Po ti shoqe ke ardh per proteste apo me be barku shyqyr?